Guzelligim naneliseker_ büyük ihtimal acaba haftası ileri herkese öyle konuşuyor dr lar dedim Yoksa kadını takmıyorum 2hafta önce iri bi bebek diyordu bu hafta yoo öyle çok iri bi bebek değil diyo
minik_kurabiyeee Guzelligim yok hayır ama dün benden 7 tüp falan kan aldılar hemşireye sordum ondan düşük çıkıyodur dedi şimdi açlığım da 61 çıktı ki gece yatmadan ekmek yemiştim
minik_kurabiyeee Babydurubaby kan alındığı için olabilir dedi hemşire geri hemşire sabahta düşük çıkınca reçel verdi bana recelden sonra 133 çıktı 😂😂😂
naneliseker_ minik_kurabiyeee aman ya biri birini tutmuyor. En iyisi ölcmemek de bebisler için mecbur 🥹🤣
minik_kurabiyeee Melike_4949 ediyorum canımda gece ve sabah düşük çıkınca hemşire de reçel verdi şimdi tekrar olctuler 140 çıktı bakalım hayırlısı
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayırlısı olsun inşallah canım aslında kan çok almışlar ondan düşük çıkmış olabilir
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani bencede ama şuan kan alındığı için düşük çıkıyor ben normal zamanda yicem şekerimi böyle mi cikacakti
minik_kurabiyeee Guzelligim 2 gündür çok kan aliyolar yaa yine 2 tüp aldılar o kadar düşmesi de iyi değildi aşırı kötü oldum bir anda şimdi kan aldıktan sonra olctuler 75 çıktı ondan once 140 tı
minik_kurabiyeee Melike_4949 biraz daha iyiyim canim şimdi olctuler 75 çıktı şekerim ama olcmeden önce yine 2 tüp kan aldılar
minik_kurabiyeee Guzelligim kahvaltıdan önce reçel verdiler sonra kahvaltı yaptım reçeli hemşirelik kendisi verdi😂
Guzelligim minik_kurabiyeee ne diye bu kadar kan anlamış değilim canm düşünce de çok kötü oluyo ya benim elim ayağım titriyo
Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım güzel çıkmış ama bence anlık yükseldi senin şekerin o zaman çünkü dikkat ediyorsun hep
Guzelligim minik_kurabiyeee babamın sekeri düşünce komaya girerdi seker verirdik onu bile kabul etmezdi bazen de balı getir yiyeyim derdi sevinirdi😄