minik_kurabiyeee Melike_4949 köfte patates hamur çorbası vermişlerdi hamurunu seçtim yemedim eşim şimdi meyve getirmis biraz mandalina falan
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bence acil hastaneni değiştir şeker takibi hadi neyse ki 170 yatırılcak aşırı yüksek bi değer değil daha haftan çok küçük sezeryanlık bi durumun yok seni denek olarak seçmişler galiba
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 onu diyen kendi doktorum değil asistan öyle bir şey dedi ve üst kademesine sorduğunda buna hiç gerek yok dedi kağıdı aldı şuan bulunduğumuz hastane eğitim araştırma hastanesi
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız şimdi olctuler 104 çıktı kendi makinemde 105 çıkardı ama yemeği 5.10 da yedim 2 saat olmuş yani
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani şuan 2. Saate göre şekerim gayet iyi makinemlede fark yok ama ilk saat yükselmis gibi hissettim
2lokummannesiii minik_kurabiyeee çok garip şekerin normal çıkmış gayet. 120 sınır zaten 2.saatin. Bu anne adaylarını neden bu kadar korkutuyorlar anlamıyorum. Benim tanıdığımın insüline rağmen 200müş şekeri iki sene önce. O bir de bebeği şişirmiş karnında ona rağmen sağlıklı doğdu. Sakın imzalamayın. Bile bile lades demek bu. Baktın şekerin normal çıkıyor çıkın hastaneden ki ayrıca insülin kullanıyordun sen dozunu ayarlayıp çıksaydın keşke.
tambirleydi Benim dün şekerim 218 cıktı tok . Benn de düzene girsin diye bugün muz kefir süt yoğurt elma gibi seyler yedim ama buna rağmen 134 cıktı demin ya ben cıldırıcam artık bu sekeri anlamıyorum nasıl düzelticem.
tambirleydi Benim dün şekerim 218 cıktı tok . Benn de düzene girsin diye bugün muz kefir süt yoğurt elma gibi seyler yedim ama buna rağmen 134 cıktı demin ya ben cıldırıcam artık bu sekeri anlamıyorum nasıl düzelticem.
Babydurubaby tambirleydi muz yasak canım düşsün diye yanlış seçim yapmışsın elmadan ziyade sebze kuruyemiş et tavuk balık ye bu kadar yüksekse zaten
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ya bu ara çok dengesiz şekerim bir yükseliyor bir düşüyor 200 u de gördüğüm oldu hayatta imzalamam öyle bir şeyi üstü geldi bunu niye getirmişler buna gerek yokki dedi aldı götürdü kağıdı aynen şekerim biraz düzene girsin baktım düzene giriyor çıkarım 3 gün falan ölçüp endokrin doktoruna gosterceklermis insülin dozunu falan ayarlayacak sanırım oda bakalım hayırlısı
tambirleydi Babydurubaby aa ama bebeğe kilo aldıran bişey diye yemiştim yarım yemiştim zaten. Bidaha yemeyeyim 🤦♀️ tesekkür ederim
Babydurubaby tambirleydi şekerin yüksekse muz yememelisin meyveyi de porsiyonlayıp yemen gerekir bir diyetisyenle görüş istersen canım