minik_kurabiyeee Melike_4949 evet çok güzel oluyor ve tok tutuyor aslında hastaneye yatmasaydim benimde menumde o olacaktı 😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım hafta büyüdükçe yükseliyor şeker bir insülin dozunu arttırmalarini işte benimde 24 haftadan sonra şekerim yükseldi öncesinde sınırdaydi 35 36 haftadan sonra kilosu vs gayet yeterli oluyor vaktinde gelsinler inşallah ❤️🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 biraz daha iyiyim çok şükür o kağıt hakkında üst bir şeyi geldi gosterdiler ona buna gerek yok dedi aldı rahatladım şimdi de bekliyorum öyle bakalım 3 gün kalcam sanırım sonuçları endokrinoloji doktoruna gostercekler
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayırlısı olsun inşallah canım şekerin düşük çıkar inşallah hep sevindim canım çünkü haftan çok küçük 🤲❤️
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım aynen çok küçük haftam birde akşam yemeğini diyete uygun vermediler
minik_kurabiyeee Melike_4949 köfte patates hamur çorbası vermişlerdi hamurunu seçtim yemedim eşim şimdi meyve getirmis biraz mandalina falan
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bence acil hastaneni değiştir şeker takibi hadi neyse ki 170 yatırılcak aşırı yüksek bi değer değil daha haftan çok küçük sezeryanlık bi durumun yok seni denek olarak seçmişler galiba
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 onu diyen kendi doktorum değil asistan öyle bir şey dedi ve üst kademesine sorduğunda buna hiç gerek yok dedi kağıdı aldı şuan bulunduğumuz hastane eğitim araştırma hastanesi
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız şimdi olctuler 104 çıktı kendi makinemde 105 çıkardı ama yemeği 5.10 da yedim 2 saat olmuş yani
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani şuan 2. Saate göre şekerim gayet iyi makinemlede fark yok ama ilk saat yükselmis gibi hissettim