minik_kurabiyeee Melike_4949 optimaya yanlış ölçüyor diyolar zaten bi değiştirsene onu ondan o kadar yüksek çıkıyordur
Melike_4949 minik_kurabiyeee büyük ihtimalle değiştiricem yarın sağlık ocağındaki ile karşılatirim bi
Melike_4949 Glcn-61 ben kilo almıyorum şuan canım ama benim cihaz doğru mu ölçüyor bilmiyorum bakalım dahiliye ne dicek 😏
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim dün ki kabak ve cacıkk. Şimdi yeşil fasulye yapıcam o da yarın öğlen hem iş yerinde yerim hemde akşam evdee 🥰🥰
Deletedmom_112 Babydurubaby canım ben bi kase taze fasulye, 2 parça ızgara tavuk, 1 dilim ekmek, yanında 2 kaşık yoğurt ve salata yedim 123 geldi nasıl ?
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla mercimek çorbası içtim avuç içi kadar ekmekle taa 4 de falan bugün hiç düşmüyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 mercimek çorbasına patates falan koydunuz mu ekmekte yukseltmis olabilir biraz yürüyüş falan yapma imkaniniz yok mu veya salatalık da yiyebilirsiniz çok düşürüyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayır ben sade yapıyorum mercimek çorbasıni canım salatalık deniyim bir şekerden mi bilmiyorum basım çok ağrıyor yürüyüş yapicak halim yok 🥺
Babydurubaby Melike_4949 çorba içerken ekmek yerine salata ve yoğurt yiyin yanıjda eminim etkisini göreceksiniz bi deneyin
minik_kurabiyeee Melike_4949 dikkat edin kendinize biliyorum zor ama bi endokrin doktoruna mı gorunseniz