Melike_4949 Gulsahkizilkan Allah’ım sana geliyorum 😻😻😻😻 maşaAllah sübhanallah hele o minik burnu yerim yerim bende kızımı sabırsızlıkla bekliyorum Rabb’im kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🥲🥲🥲🤲
Babydurubaby Gulsahkizilkan Çok şükür kavuştun minnoşuna bende sağlıklı sıhhatli kavuşmak istiyorum artık 🫠
Melike_4949 Gulsahkizilkan Amin inşallah canım benim bizim yerimizide öp minnoşu çok tatlı maşallah ya çok duygulandım 🥲❤️
Guzelligim Gulsahkizilkan ah ne güzel bi görüntü🥰 sağlıkla büyüsün insaAllah🤲🏻 bize de nasip olur insaAllah sen nasilsin
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan çok teşekkür ederim 😍 valla bende anlamadım 3 aylık şekerin 4.9 gelmiş
sunshine_ minik_kurabiyeee günaydın canım 3 aylık şeker ne diye çıkıyor sonuçlarda kan verdim de sonuçların çıkmasını bekliyorum
Guzelligim minik_kurabiyeee ben seker yuklemesi yaptirmadim canm 3 aylık şekerim 5.9 hamilelikten önce de hamurisi çok tuketirim 20.haftamdan sonra da skerimi ölçmeye basladim aşure ve yas pastayla 140lari gördüm sonra dikkat etmeye basladim
Melike_4949 Gulsahkizilkan oyyy oyyy masallah 🥰🥰 kesinlikle missss gibi kokuyordur minnosssssss sıhhatler olsun minik burunluya 💓💓