Babydurubaby Gulsahkizilkan iç iç önerilerine ihtiyaç duyucam:) benim de dün bel karın altı ağrım ve aşağıya doğru bi baskım vardı sancı mı dedim ama geçti sonra yalancı sancıydı heralde :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim hiç belim ağrımadı sadece kasıklarım ağrıdı aşağı doğru çok baskı oluyodu öyle anladımm sancı olduğunuu. He bide suyum gelmişti benimm
Babydurubaby Gulsahkizilkan Çok şükür kavuştun minnoşuna bende sağlıklı sıhhatli kavuşmak istiyorum artık 🫠
Melike_4949 Gulsahkizilkan Allah’ım sana geliyorum 😻😻😻😻 maşaAllah sübhanallah hele o minik burnu yerim yerim bende kızımı sabırsızlıkla bekliyorum Rabb’im kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🥲🥲🥲🤲
Melike_4949 Gulsahkizilkan Amin inşallah canım benim bizim yerimizide öp minnoşu çok tatlı maşallah ya çok duygulandım 🥲❤️
Guzelligim Gulsahkizilkan ah ne güzel bi görüntü🥰 sağlıkla büyüsün insaAllah🤲🏻 bize de nasip olur insaAllah sen nasilsin
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan çok teşekkür ederim 😍 valla bende anlamadım 3 aylık şekerin 4.9 gelmiş
sunshine_ minik_kurabiyeee günaydın canım 3 aylık şeker ne diye çıkıyor sonuçlarda kan verdim de sonuçların çıkmasını bekliyorum
Guzelligim minik_kurabiyeee ben seker yuklemesi yaptirmadim canm 3 aylık şekerim 5.9 hamilelikten önce de hamurisi çok tuketirim 20.haftamdan sonra da skerimi ölçmeye basladim aşure ve yas pastayla 140lari gördüm sonra dikkat etmeye basladim
Melike_4949 Gulsahkizilkan oyyy oyyy masallah 🥰🥰 kesinlikle missss gibi kokuyordur minnosssssss sıhhatler olsun minik burunluya 💓💓