selverx Melike_4949 yapı olarak ıslak kek gibi düşün ama tabi hafif hali. 1 büyük dilim kesip yedim 1 saat sonra şekerim 93 çıktı😊 küçük borcamda yaptım yaparsan ona dikkate et çok ince olur yoksa
Melike_4949 selverx ya denemek istiyorum teşekkür ederim canım yarın belki yaparım nasip olursa canım aşırı kek tarzı şeyler istiyor 😢
selverx minik_kurabiyeee kırmızı elma kullandım, şekeri veren tek şey elma oyüzden yeşil elma olmazdı.
selverx minik_kurabiyeee evet evet hepsini birlikte rondodan geçirip yağlı kağıdın üstüne koyup fırına verdim. deneyince yazın sevecek misiniz merak ettim:)
sultanssa sunshine_ yaptircam ama zaten gebelik sekerimin oldugunu biliyorum bidaha 2. gebelik icin seker yuklemesinyaptirmak biraz gereksiz gibi geliyo ama diyetle kontrol altinda tutamazmiyim ki
Guzelligim Melike_4949 vaalla canm olcemedim ya bugün düğün telaşında uc alamadim insaAllah çok yukselmemistr evet hamur işi de yedim
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay evet geldim şimdi tetanoz aşısını vuruldum şimdi kan falan vereceğim bakalım hayırlısı
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ya benim ilk dozum çok berbattı benim bünyem çok hassas olduğu için kol bel vücut ağrısı halsizlik ve gece ateşlenme üşüme gibi yan etkileri olmuştu bugün nasıl olacak hiç bilmiyorum inşallah o kadar yan etki yaşamam