Deletedmom_112 Babydurubaby anladım canım suyu ve kilosu fazla diyelimki diyet yapmamıza rağmen o zaman ne yapılıyor insülin mi direkt
selverx Melike_4949 yapı olarak ıslak kek gibi düşün ama tabi hafif hali. 1 büyük dilim kesip yedim 1 saat sonra şekerim 93 çıktı😊 küçük borcamda yaptım yaparsan ona dikkate et çok ince olur yoksa
Melike_4949 selverx ya denemek istiyorum teşekkür ederim canım yarın belki yaparım nasip olursa canım aşırı kek tarzı şeyler istiyor 😢
selverx minik_kurabiyeee kırmızı elma kullandım, şekeri veren tek şey elma oyüzden yeşil elma olmazdı.
selverx minik_kurabiyeee evet evet hepsini birlikte rondodan geçirip yağlı kağıdın üstüne koyup fırına verdim. deneyince yazın sevecek misiniz merak ettim:)
sultanssa sunshine_ yaptircam ama zaten gebelik sekerimin oldugunu biliyorum bidaha 2. gebelik icin seker yuklemesinyaptirmak biraz gereksiz gibi geliyo ama diyetle kontrol altinda tutamazmiyim ki
Guzelligim Melike_4949 vaalla canm olcemedim ya bugün düğün telaşında uc alamadim insaAllah çok yukselmemistr evet hamur işi de yedim
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay evet geldim şimdi tetanoz aşısını vuruldum şimdi kan falan vereceğim bakalım hayırlısı