minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay çok şükür valla aklım sendeydi bugün 🌺 çok çok geçmiş olsun gözün aydın olsunnn 🥰🌺 ayy benim yerime bol bol kokla yakışıklıyı şimdi mis gibi kokuyordur ooo🥺🥺 inşallah darısı bize olur🌺🥰 maşallahh paşamıza
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen benimde bu ara korku başladı kaçamak yapmak istemiyorum birşey olur diye Allah korusun 🥲🥲
Melike_4949 Gulsahkizilkan oyyy masallah mis gibi kokuyordur şimdi darısı başımıza inşallah ❤️🤲 sağlıkla büyüsün bahtı kaderi güzel olsun inşallah 🥳🥳💗
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya aşırı dikkat ediyorum gerçekten belkide ondan bu kadar düşüyor bu ara ama bilmiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi yapıyorsun canım maşallah tabiki dikkat edince etkisi oluyor bu güzel birşey 💗
Deletedmom_112 Babydurubaby anladım canım suyu ve kilosu fazla diyelimki diyet yapmamıza rağmen o zaman ne yapılıyor insülin mi direkt
selverx kızlar bi tatlı tarifi denedim, bence tadı güzeldi. 4 elma, 2 yumurta, 1 tatlı kaşığı kakao, ceviz veya fındık. hepsini rondodan geçirip 180derece fırında 40 dakika pişirdim. yiyebildiğim tek tatlı oldu, denemek isterseniz
Melike_4949 selverx kek gibi mi oluyor canım uzun zamandır canım kek istiyor şekerin kaç çıktı birde 🤗