Melike_4949 minik_kurabiyeee gayet güzel çıkmış canım bek Tek yiyince bir tık çıkarıyor sütle içtim bugün o yüzden öyle daha tok tutup dengeler inşallah ölçüm çubuğum bitti almak istemiyorum Viva cehk almak istiyorum bakalım 😐
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla muzlu sütü içmeden önce 77 ye düşmüştüm şekerim bugün akşam hiç tatlı falan yemeyecegim yarın sağlık ocağından cagirdilar 2. Doz tetanoz aşısı için hemde kan falan alacaklarmis bakayım kaça düşmüş
Melike_4949 minik_kurabiyeee bakalım canım üç aylık şekerinede baktır ben hiç tetanoz yaptırmadım daha önceden vurmuştum çünkü
Gulsahkizilkan Teyzelerii doğdu benim oğlumm spinal oldumm 3te çıktım ameliyattan hissiyatım yerine geldi ama daha yürütmediler biraz ağrıyor tabii karnımm. Çookkkk güzeell küçücüükkkk 😍😍 darısı sizee 3035 kg doğdu 49 cm oldu
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay çok şükür valla aklım sendeydi bugün 🌺 çok çok geçmiş olsun gözün aydın olsunnn 🥰🌺 ayy benim yerime bol bol kokla yakışıklıyı şimdi mis gibi kokuyordur ooo🥺🥺 inşallah darısı bize olur🌺🥰 maşallahh paşamıza
Melike_4949 Gulsahkizilkan oyyy masallah mis gibi kokuyordur şimdi darısı başımıza inşallah ❤️🤲 sağlıkla büyüsün bahtı kaderi güzel olsun inşallah 🥳🥳💗
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen benimde bu ara korku başladı kaçamak yapmak istemiyorum birşey olur diye Allah korusun 🥲🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya aşırı dikkat ediyorum gerçekten belkide ondan bu kadar düşüyor bu ara ama bilmiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi yapıyorsun canım maşallah tabiki dikkat edince etkisi oluyor bu güzel birşey 💗
Deletedmom_112 Babydurubaby anladım canım suyu ve kilosu fazla diyelimki diyet yapmamıza rağmen o zaman ne yapılıyor insülin mi direkt