sunshine_ Deletedmom_112 aynen yedikçe ölçeyim diyorum cihazın yanlış çıkarma ihtimali yoktur değil mi tost yiyip de denedim kepekli ekmek ile bu değerler bebeğe zarar verir mi
Deletedmom_112 sunshine_ hayır değeriniz güzel çıkmış bi zararı olmaz. Cihazlar yanlış ölçebiliyor sağlık ocağına gidince kontrol ettirin ve optima kullanmayın. Cihazınızın markası ne ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay bak erkek isimlerinden benim hoşuma ne diyor biliyor musun ahlas yekta hamza bu isimler çok hoşuma gidiyor evet verdik amine erva olcak inşallah 🌺 nasıl sence 🥰
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yok güzel maşallah erva ismini çok beğeniyorum bende 🌸 amine erva daha güzel olmuş
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben sadece bir tane 11 li alicam bir tanede beşli bir abla alıcakti hediye alır mı ne zaman alır bilmiyorum ama bir hastene çıkışı yeterli bana göre
minik_kurabiyeee Melike_4949 11 liyi hastaneden çıkarken giydiririm diğer 5 lileri yedek olarak alcam
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende elimde olanları uydurucam yedek için bir tane kadife tulumda var hastane çıkışı için beyaz Sadece içine zıbın giyer kalın çünkü kumaşı
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay ilk başlarda amine ismi çok sıcak gelmiyordu eşim beğendi onuda ama şuan da çok zarif geliyor
Deletedmom_112 sunshine_ korkmayın dikkat edin yeter şekeriniz yüksek çıkarsa yoğurt ayran tüketin o zamanda Allah yardımcınız olsun zor şeker :(
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ayy hayır çok güzel bence ikisi çok güzel olmuş sen erva diye seslenirsin ona alışır
Melike_4949 sunshine_ yemekten hemen önce ve ilk lokmayı ağzınıza aldıktan bir saat sonra ölçüm yapicaksiniz
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen öyle valla 😂 şimdi alışmaya başladım ilk başlarda tuhaf geliyordu şimdi çok naif geliyor