minik_kurabiyeee Babydurubaby belkide ödem topladığımızı nasıl alıyoruz benim yüzüklerim falan daha oluyor hala 😅
Babydurubaby minik_kurabiyeee benim de oluyır canım ama bazen insan WC ye falan çıkamıyor yada bir gün önce fazla kaçırmış oluyır onun etkisi bile olabilir 1 kiloda :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂 ay valla yapsam mi yapmasam mı çok kararsız kaldım yaaa ya çok yükselirse anaamm birde yarın sağlık ocağına gidecem ikinci doz tetanoz aşısı olcam birde kan vercemm🤦🏻♀️🤦🏻♀️ inşallah zor geçmez bu sefer ki ya
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla aşırı bel ağrım kuyruk sokumu ağrısı oda popoma vuruyor nasıl bir şeyse😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bende tetanoz hiç vurulmsdim 😅😅 istersen yeme canım başka bir meyve ye yinede şekerin düşmesin
minik_kurabiyeee Babydurubaby aynen çok haklısınız ya öğlen yarım muz süt tarçın blenderdan ceksem aşırı olur mu yürüyüşe çıkacağım ardından
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bende öyleyim gece sürekli uyandım birde saçma sapan şeyler geliyodu aklıma 😂😂
Babydurubaby minik_kurabiyeee bir dene bakalım ölçersin ona göre karar verirsin sonra canın istediyse bi yap bence sütünü bol koy muzunu az :)
Melike_4949 minik_kurabiyeee benide eşim uyutmuyor gece ya 😅😅 eskiden sarılarak uydurduk alışmış sarılınca da sıcak basıyor beni uzaklaş diyorum yine sarılıyor canımın içi birde 1500 kere tuvalete gidiyorum uykular haram oldu 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂 ay çok zor vallaha yaa gece sürekli su iciyor musun ben çok içiyorum baş ucu surahimdeki suyu bitiriyorum sabaha kadar