minik_kurabiyeee Melike_4949 aynende aşırı yoruluyorum daha hala popomdan dolayı kalkamıyorum 😂😂ne kadar yorulduysam artık
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah ya muzu hiç denemedim ben gebeliğim boyunca bugün bi deneyeyim diyorum bakalım
Babydurubaby Hiiiç sıkmayın canınızı ben 36. Haftadayım 5kilo aldım sadece doktor gayet iyi nasıl besleniyorsan öyle beslenmeye devam et dedi valla son kontrolde :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby ya kilo çok iyi bir şey değil kii millet takmış kafaya kiloyu yani ama bugün benim 1 kilo daha vermiş olmam canımı sıkmadı değil anlamadım yani
minik_kurabiyeee Babydurubaby belkide ödem topladığımızı nasıl alıyoruz benim yüzüklerim falan daha oluyor hala 😅
Babydurubaby minik_kurabiyeee benim de oluyır canım ama bazen insan WC ye falan çıkamıyor yada bir gün önce fazla kaçırmış oluyır onun etkisi bile olabilir 1 kiloda :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂 ay valla yapsam mi yapmasam mı çok kararsız kaldım yaaa ya çok yükselirse anaamm birde yarın sağlık ocağına gidecem ikinci doz tetanoz aşısı olcam birde kan vercemm🤦🏻♀️🤦🏻♀️ inşallah zor geçmez bu sefer ki ya
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla aşırı bel ağrım kuyruk sokumu ağrısı oda popoma vuruyor nasıl bir şeyse😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım bende tetanoz hiç vurulmsdim 😅😅 istersen yeme canım başka bir meyve ye yinede şekerin düşmesin
minik_kurabiyeee Babydurubaby aynen çok haklısınız ya öğlen yarım muz süt tarçın blenderdan ceksem aşırı olur mu yürüyüşe çıkacağım ardından
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bende öyleyim gece sürekli uyandım birde saçma sapan şeyler geliyodu aklıma 😂😂