minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ya ama sinirim bozuluyor cevremdekiler insanlardan dolayı sen ne yiyosun ki bebek kilo alsın sen çok aşırı zayıfladın diyolar yaa kafalarını duvarlara sürtesim geliyor vallaha😂 biz öyle her istediğimizi yiyemiyoruz sanki biz deliyiz de bir tek onlar akıllı ama hepsinin cevabını veriyorum 😂 ama sinir olmama engel olamıyorum 🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee kız bende kilolu olduğum için bana hep yeme diyorlar 😅😅 bebeğinde kilosu iyi çok şükür bu aralar çok açlık hissetmeye başladım ama süt ayran içiyorum bastırmak için 🥲
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee banada aynını diyorlar yemiyosun bebek gelişmezki diyorlar çok korkuyorm her kontrole giderken psikolojimiz bozdular
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee 36+5 oldu bugün doktor 37 diyor normali bekliyor şuan 1e kadar olmazsa sezaryene alıcakk
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa açılman falan ne kadar şuan daa hadi hayırlısı ya vallaha çok heyecanlı
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee yarım saatte 1 sancım geliyor hala açılmam 2 3 cm dedi doktor. Ama yok ben normal yapamam yaaa 😢😢 Sancı sıklaştıkça daha çok olucak
minik_kurabiyeee Melike_4949 banada ye diyolar 😂😂 benimde bebişimin gelişimi gayet iyi öyle diyorum diyenlere gelişimi gayet iyi doktorum kiloma da normal diyor diyorum ay o acıkma hissi niye hiç bana ugramiyor😂 ya bazen 1 tabak fazla yiyorum sebze yemeklerinden geri çatlayacak gibi oluyorum 😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa inşallah sezeryana alırlar o zaman düşmeyi sordun mu doktoruna bir şey dedi mi
minik_kurabiyeee Kızlar dün iki tane böyle bir şey aldım tahıl cipsinin içinde oranlar şu şekilde karbonhidrat oranı 9 şeker oranı 0,7 grissinde de karbonhidrat oranı 10 şeker oranı 0,65 aldım bunları bir deneyeceğim belki fikir olur🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya benimde bir iki gündür öyle canım sanki açım hep birde tatlı şeyler falan istiyor canım kendimi tutuyorum 🥲🥲 hafta büyüdükçe iştah açılıyor belkide
minik_kurabiyeee Melike_4949 hafta ilerliyor ya ondan bence canın tatlı istediğinde yeşil elmanın üzerine tarçın serp ye geçirir en azından bir süre yaa
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederimmmm🥰 yok Migrostan almadım bizim burda yiğido diye bir market var ordan aldım dün
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan iyi iyi çok şükür minnak adam iyi olsun da sancın çok mu yaa 😢 bak bizlere de dua et doğum sancısı çeken kadının duası kabul olurmuş öyle derlerdi büyüklerimiz🌺💖🥰
2lokummannesiii Gulsahkizilkan canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. İnanılmaz güzel bir duygu 🫠
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Sancım şuan sıklaşmadı yarım saatte 1 geliyoorr. Hepinize ederim Rabbimm sağlıklaa tek nefeste kurtarsın inşallaahhhh🙏