Deletedmom_112 Gulsahkizilkan sağlıcakla kavuşun canım inşallah dualarım seninle çok kolay çok güzel geçsin 🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende onu düşünüyorum ama birde kıyafetlerim de vardı dün üstümde 😂 bencede ya 56 varimdir ama bundan bir kaç gün önce 57 kiloydum zayiflamismiyim yinee🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir iki kilo farklı çıkar canım şişkinlik vs oluyor yani kıyafetle benim bir kilo fazla çıkıyor hep
Babydurubaby Gulsahkizilkan yaaa inşallah bir an önce alırsın kucağıma vallahi ben bile heyecanlandım burdan 💕
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan şuan tam kaç haftalık oldu minnoş beyimizz🥰 sezeryan olcaksın değil mi kız çok heycan yaaa burdan birisinin doğurduğuna şahit olcazz Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh 🌺🥰
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee 36+5 oldu bugün doktor 37 diyor normali bekliyor şuan 1e kadar olmazsa sezaryene alıcakk
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ya ama sinirim bozuluyor cevremdekiler insanlardan dolayı sen ne yiyosun ki bebek kilo alsın sen çok aşırı zayıfladın diyolar yaa kafalarını duvarlara sürtesim geliyor vallaha😂 biz öyle her istediğimizi yiyemiyoruz sanki biz deliyiz de bir tek onlar akıllı ama hepsinin cevabını veriyorum 😂 ama sinir olmama engel olamıyorum 🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee güzel çıkmış canım o zaman komşuda yer yokmuş bakkalın dondurucusuna koydum rica ettim 😅😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee kız bende kilolu olduğum için bana hep yeme diyorlar 😅😅 bebeğinde kilosu iyi çok şükür bu aralar çok açlık hissetmeye başladım ama süt ayran içiyorum bastırmak için 🥲
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee banada aynını diyorlar yemiyosun bebek gelişmezki diyorlar çok korkuyorm her kontrole giderken psikolojimiz bozdular
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa açılman falan ne kadar şuan daa hadi hayırlısı ya vallaha çok heyecanlı
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee yarım saatte 1 sancım geliyor hala açılmam 2 3 cm dedi doktor. Ama yok ben normal yapamam yaaa 😢😢 Sancı sıklaştıkça daha çok olucak
minik_kurabiyeee Melike_4949 banada ye diyolar 😂😂 benimde bebişimin gelişimi gayet iyi öyle diyorum diyenlere gelişimi gayet iyi doktorum kiloma da normal diyor diyorum ay o acıkma hissi niye hiç bana ugramiyor😂 ya bazen 1 tabak fazla yiyorum sebze yemeklerinden geri çatlayacak gibi oluyorum 😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yaa inşallah sezeryana alırlar o zaman düşmeyi sordun mu doktoruna bir şey dedi mi
minik_kurabiyeee Kızlar dün iki tane böyle bir şey aldım tahıl cipsinin içinde oranlar şu şekilde karbonhidrat oranı 9 şeker oranı 0,7 grissinde de karbonhidrat oranı 10 şeker oranı 0,65 aldım bunları bir deneyeceğim belki fikir olur🥰