naneliseker_ 150 oldu bugün şekerim. Sonra 123 oldu. 1 saat sonra 140 oldu neden inip cikar ki o ara bse tuketmedm ilgnc :(
Deletedmom_112 naneliseker_ ne yediz de 150 oldu ? 140 2.saat mi ? Muhtemelen kanada geç karışan bişey yediniz düşecekken düşememiş cidden çok ilginç bu şeker
naneliseker_ Deletedmom_112 ilginç olan 2.saat değil gece. 140 a tekrar yükseldi en son. Bugün az kaçamak yaptım ekmeğim bitmişti ekmek yedim ve kadayıf(serbetli). :( Ama 1 2 saat çıkması gerek saatlerce aynı kaldı demekki baya etki etti.
Deletedmom_112 naneliseker_ öyle kaçamak yapınca yanında hamen yoğurt ayran vs tüketin şerbet baya etkili olmuş demekki aöa sizin hep düşüktü 1 2 çatal ile o kadar nası çıktıki
Guzelligim Melike_4949 bende bi ara öyleydim şimdi sanki biraz azaldı gibi ama kaçamak yaptığımdan 2 saat sonra ayak altım yaniyo gibi
Babydurubaby Gulsahkizilkan normal beslendim ya baharat kızartma yemedim ama baktım da rahim bügüyünce baskı yapıyormuş son ayda ondan oldu heralde :(
Gulsahkizilkan Babydurubaby Olabiliirr doktor ilaç veriyor onunla ilgili istersen doktoruna söyle bi. Bende gece çok terliyorum yaa nedense 😢
Gulsahkizilkan Melike_4949 Düşer bencee yavaş yavaş düşüyoorr. Benimde son çubuğum kaldı kahvaltı yaptım ölçücem bakıyım ne çıkıcak bayadır ölçmüyorumm
Melike_4949 Gulsahkizilkan senin baya güzel çıkıyor sonuçların canım bende sık sık ölçmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi 😅
naneliseker_ Deletedmom_112 valla kenke yedigim oldu cikolata da arada. Ama çok yükseltme görmedim. Ama demekki şerbet baya etkili olmuş. Ekmekte yediğim oldu ama bu sefer abarttım demekki oda etkisi birleşti 🤣 sabah açlık 85 çıktı allahtan yoksa doktora gdcm dedim
Melike_4949 Gulsahkizilkan AA baya iyi çıkmış bir dilimmi yedin beyaz ekmek hiç iyi gelmiyor bana yemiyorum uzun zamandır
Gulsahkizilkan Melike_4949 2 dilim falan yemişimdiir 1 yumurta haşladım 1 kaşık labne 1 salatalık 6 7 tanede zeytin yedim
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan baya düşük çıkmış maşallah 🧿 doğum yaklaştıkça şekerin normale düşmeye başladı
Melike_4949 Gulsahkizilkan masallah canım gerçekten doğum yaklaştıkça şekerin düşüyor bu güzel birşey inşallah benimde doğuma yakın düşer
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Evett çok şükür yaa darısı size inşallaahh. Ama bitti çubuğum yenisini alsam mı diye düşünüyorumm