minik_kurabiyeee Babydurubaby valla bir ara benim de aşırı yanıyordu annem yeşil mercimek çok iyi geliyor dedi yedim biraz geçirmişti denemekte fayda var😅
Gulsahkizilkan Babydurubaby Benim öyle yanmıyor yaa çok nadir yanıyor ne yedin bugün yediğinle alakalı olabiliir bebiş
Babydurubaby Gulsahkizilkan normal beslendim ya baharat kızartma yemedim ama baktım da rahim bügüyünce baskı yapıyormuş son ayda ondan oldu heralde :(
naneliseker_ 150 oldu bugün şekerim. Sonra 123 oldu. 1 saat sonra 140 oldu neden inip cikar ki o ara bse tuketmedm ilgnc :(
Deletedmom_112 naneliseker_ ne yediz de 150 oldu ? 140 2.saat mi ? Muhtemelen kanada geç karışan bişey yediniz düşecekken düşememiş cidden çok ilginç bu şeker
naneliseker_ Deletedmom_112 ilginç olan 2.saat değil gece. 140 a tekrar yükseldi en son. Bugün az kaçamak yaptım ekmeğim bitmişti ekmek yedim ve kadayıf(serbetli). :( Ama 1 2 saat çıkması gerek saatlerce aynı kaldı demekki baya etki etti.
Deletedmom_112 naneliseker_ öyle kaçamak yapınca yanında hamen yoğurt ayran vs tüketin şerbet baya etkili olmuş demekki aöa sizin hep düşüktü 1 2 çatal ile o kadar nası çıktıki
Guzelligim Melike_4949 bende bi ara öyleydim şimdi sanki biraz azaldı gibi ama kaçamak yaptığımdan 2 saat sonra ayak altım yaniyo gibi
Gulsahkizilkan Babydurubaby Olabiliirr doktor ilaç veriyor onunla ilgili istersen doktoruna söyle bi. Bende gece çok terliyorum yaa nedense 😢
Gulsahkizilkan Melike_4949 Düşer bencee yavaş yavaş düşüyoorr. Benimde son çubuğum kaldı kahvaltı yaptım ölçücem bakıyım ne çıkıcak bayadır ölçmüyorumm
Melike_4949 Gulsahkizilkan senin baya güzel çıkıyor sonuçların canım bende sık sık ölçmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi 😅
naneliseker_ Deletedmom_112 valla kenke yedigim oldu cikolata da arada. Ama çok yükseltme görmedim. Ama demekki şerbet baya etkili olmuş. Ekmekte yediğim oldu ama bu sefer abarttım demekki oda etkisi birleşti 🤣 sabah açlık 85 çıktı allahtan yoksa doktora gdcm dedim
Melike_4949 Gulsahkizilkan AA baya iyi çıkmış bir dilimmi yedin beyaz ekmek hiç iyi gelmiyor bana yemiyorum uzun zamandır