Deletedmom_112 Guzelligim dövme pilavı deyince bilemedim ama netten baktım annem çok yapar bunu bayılırım hatta annem içine et falan da koyuyor az bişey dene şekerin yükselmezse öyle akşama ye
Guzelligim Deletedmom_112 annemde çok yapar ama benim ki lapa oldu biraz yedim valla 2 den beri açım şekerim bayağı düşmüştü
Melike_4949 Zeynaaa0101 yani bir kaç gün dikkat etmeyince diğer günlerde yüksek çıkıyor benim fark ettiğim bu tabi anlık şeker yüksekliği de bebeğe zarar verir diyorlar
Zeynaaa0101 Melike_4949 yani anlatmak istediğim o an kan şekeri ölçüsünde yüksek çıkar. Ama kanda belli eder mi 1 hafta sonra kendini sanırım hayır. Ama neden doktorlar 2 hafta sonra gel açlık tokluk bakalım diyorlar
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan patlıcan musakka yaptım yanına pilava asla cesaret edemiyorum cacık salata :)
Guzelligim Zeynaaa0101 1 hafta sonra belli etmez diyete uyup 1 kaçamak yaptıysanız ama 3 aylık sekerde değişkenlik gösterir. Parmaktan surekli olctugu için arkadaş yüksek çıkarsa gel demiş dr u
Zeynaaa0101 Babydurubaby yani anlatmak istediğim o an kan şekeri ölçüsünde yüksek çıkar. Ama kanda belli eder mi 1 hafta sonra kendini sanırım hayır. Ama neden doktorlar 2 hafta sonra gel açlık tokluk bakalım diyorlar
Babydurubaby Zeynaaa0101 o an yüksek çıkar evet ama totalde ortalamanı da yükseltiyor 3aylık şeker ölçümü de yapılıyor mesela 3aylık şeker ortalamasını tespit için.
Zeynaaa0101 Gulsahkizilkan yani anlatmak istediğim o an kan şekeri ölçüsünde yüksek çıkar. Ama kanda belli eder mi 1 hafta sonra kendini sanırım hayır. Ama neden doktorlar 2 hafta sonra gel açlık tokluk bakalım diyorlar
Zeynaaa0101 Babydurubaby @Gulsahkizilkan @Melike_4949 Menüleriniz neler kızlar. Ben kıymalı yumurta yiyeceğim yanına da salata yapcam🤣🫣
bebegimibuyutuyorum @Babydurubaby Domatesi çok tüketmeyin doktor bana domatesde de şeker var özellikle şu minik çeri domatesi ve onun gibi olan domateslerden uzak dur dedi
Zeynaaa0101 Melike_4949 yok uygulamada sınır 5.7 yazıyor canım şimdi ölçtüm açlığım 87 şimdi yemek yiyeceğim