Melike_4949 minik_kurabiyeee öğlen açlık 82 tokluk 119 dünkü kapuskadan yedim 😅😅 demek kurabiye yükseltti
minik_kurabiyeee Babydurubaby oyy maşallah 🌺 prensesin kıyafetlerine bakkk sağlıkla giyinsin inşallah 🥰
Gulsahkizilkan Babydurubaby Çok güzel ütülerini yapmak yaa minnacık kıyafetleerr 😍😍 Bende haftasonu e bebeğe gidicem emzirme südyeni almam lazım başka eksiğim kalmadıı he bide depend yada ped
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım içinde bulgur varla yok arası zaten öyle çok atmıyorum içine
Melike_4949 minik_kurabiyeee havada güzel yürüyüş için ben bugün hastene falan derken hareket ettim baya 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee hastenede 12 de verdiğim 88 çıkmış cihaz 82 kahvaltı yapmıştım tabi sabah iyi çıkmış öğlen açlığı olarak
Guzelligim Melike_4949 insaAllah doğumdan sonra da dikkatli olmakta fayda var hepimiz birer seker hastası adayıyız Allah korusun Sen doğumdan sonra seker yuklemesi yaptırmayı düşünüyor musun
Melike_4949 Guzelligim yok canım yaptırmam herhalde yine üç aylık şeker takibi dahiliye vs giderim şimdi yaptırmadım doğumdan sonra hiç yaptırmam 😅
Guzelligim @Melike_4949 @Gulsahkizilkan @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 @Babydurubaby dovme pilavi yiyor musunz siz ismine ne dersiniz bilmiyorm ama nohutla beraber kaçar kasik yemem lazım sizce
Deletedmom_112 Guzelligim dövme pilavı deyince bilemedim ama netten baktım annem çok yapar bunu bayılırım hatta annem içine et falan da koyuyor az bişey dene şekerin yükselmezse öyle akşama ye