Melike_4949 Gulsahkizilkan evet canım buradaki dahiliyeye git 1.5 hafta sonra dedi iki haftada bir kontrole gel dedi kan idrar aldı işte şekerin çok yüksek çıkarsa daha erken gel kontrollere dedi
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım şurda doğuma birşey kalmadi inşallah doğumdan sonra hemen geçer şeker
Guzelligim Melike_4949 insaAllah doğumdan sonra da dikkatli olmakta fayda var hepimiz birer seker hastası adayıyız Allah korusun Sen doğumdan sonra seker yuklemesi yaptırmayı düşünüyor musun
Melike_4949 Gulsahkizilkan Aynen öyle canım zaten kaç çıkıyor dedi dikkat etmeyince 160 170 çıkıyor dedim birşey demedi sadece birde burda dahiliyeye git dedi doğum orda olacağı için
Melike_4949 Babydurubaby oyyy masallah bende bugün yarın yıkamaya başlarım olan kıyafetleri zaten bir kaç tane daha zıbın tulum vs alicam o kadar sonra hastane çantasıni hazırlarım 🥰🥰
minik_kurabiyeee Babydurubaby oyy maşallah 🌺 prensesin kıyafetlerine bakkk sağlıkla giyinsin inşallah 🥰
Gulsahkizilkan Babydurubaby Çok güzel ütülerini yapmak yaa minnacık kıyafetleerr 😍😍 Bende haftasonu e bebeğe gidicem emzirme südyeni almam lazım başka eksiğim kalmadıı he bide depend yada ped
Melike_4949 minik_kurabiyeee öğlen açlık 82 tokluk 119 dünkü kapuskadan yedim 😅😅 demek kurabiye yükseltti
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım içinde bulgur varla yok arası zaten öyle çok atmıyorum içine
Melike_4949 minik_kurabiyeee havada güzel yürüyüş için ben bugün hastene falan derken hareket ettim baya 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee hastenede 12 de verdiğim 88 çıkmış cihaz 82 kahvaltı yapmıştım tabi sabah iyi çıkmış öğlen açlığı olarak