minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan kız gerçekten miiii Rabbinin izniyle bir şey olmamıştır inşallah içini ferah tut hastanede ne derlessee haber et çok geçmiş olsun
Babydurubaby 2lokummannesiii aslında kahvaltı ve akşam yemeğini düzenli yiyorum ara öğünlerimi genelde acıkınca yapıyorum canım
2lokummannesiii Babydurubaby anladım öğlen yemiyor musun? Ara öğünde süt kefir tüketiyorum ben bazen meyve veya çerezle birlikte. Senin ara öğünlerin nasıl?
Gulsahkizilkan Doktorum çıkmışş bebekte oynuyor kanamam falanda yok devlete de gitmek istemiyorum herkes hasta bi ton sıra kanamam falanda yok çok şükür ama popom çok acıyor morardı. Allahtan karnıımı belimi vurmadım yaa 😢😢
2lokummannesiii Gulsahkizilkan doktoruna yaz canım bir şey olmaz kapaklanma olmadığı için korkma yine de
Guzelligim Gulsahkizilkan canm bise olmamıştır bi dr sormustu arkadaş popona bise olmadıysa sıkıntı yapma demişti yani çocuğa bise olmaz demek istedi sen yine takip et sağ tarafına uzan
Babydurubaby 2lokummannesiii öğlen ayrı öğün yemiyorum canım ara öğün şeklinde yiyorum .süt yada kahveli süt tanında züber bar yada meyve badem fındık atıyorum ağzıma acıkırsam sık sık öyle düzenli ara öğünüm yok
Guzelligim Melike_4949 1 kabak 1 yumurta 2 yk istediğin un karıştır kabartma tozu da koyan var ben koymamistim suyunu da skmamistim biraz sulu olmustu tava da ya da tost makinesinde ince yay pişir sonra arasına kaşar peyniri tost makinesine İnstagrama kabaklıtost yazarsan bi sürü tarif var
Guzelligim Deletedmom_112 canm diyetisyene sordum hepsi yükseltir diyo cavdar ve tam daha yavaş yükseltir diyo bi de firindan aldiklarimizn icinde baska seylerde var yumusak olsun diye normalde o kadar yumusak olmazlar.bu nazan hoca keten tohumu kenevir tohumususam hindistan cevizi unu badem unu findik ününü tavsiye ediyo sekeri olanlara kendiniz pişirin diyo 100derece de .imstagramda ketojenik beslenenler in bayağı tarifi var.ben un sipariş ettim her gün ekmek tuketmiyorm o yüzden çok az yapıp deneyecem
Deletedmom_112 Guzelligim bi dene bakalım güzel olursa bende yapayım trendyolda hazırıda var badem unu ile ekmek kurabiye kek hamburger ekmeği lavaş her şeyi yapmışlar onları denicem artık.
Guzelligim Gulsahkizilkan yaa geçmiş olsun Allah in izniyle korkma stres yapma bise olmaz insaAllah 🤲🏻
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay çok şükür yaa kanama ve bebek hareketliyse korkma Rabbime emanetler 🌺 doktoruna yaz yinede bir çok geçmiş olsun dikkat et kendine