Melike_4949 minik_kurabiyeee aslında iyi biri canım bana bir zararı yok ama pek görüşemiyoruz samimiyet kuramadık 💓
Melike_4949 minik_kurabiyeee gittim canım şimdi çıktım dozları arttırdı ve diyete dikkat et yoksa bebek tosuncuk olur daha çok dikkat edicem inşallah yarında bebek için gitsem iyi olur kaç kilo olmuş diye bakalım
Guzelligim Deletedmom_112 canm ben çok küçük dilimliyorm 4 parmağım kadar oluyo cavdar ekmeğiyle yaptim bugün yine olcemiyorm tabi ama beyaz eksi mayali ekmekle de yukselmemisti onun dilimi daha büyüktü tabi
Deletedmom_112 Guzelligim ben de hep siyez çavdar tam tahıllı falan tüketiyorum ama tostta yükseltti. Yanında bir şey içiyor muydun sen süt falan ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa evet diyete dikkat etmemiz gerekiyor valla düşüşünü gördüğümden beri kaçamak yapasım hiç gelmiyor düştüğünde biraz bir şeyler atıştırıyorum o kadar
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende en son kete en yüksek kaçamak yaptığım canım ondan sonra küçük kaçamaklar yapıyorum daha onu da yapmam inşallah
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ayy evet çok şaşırdım iyiki ölçüp kontrol etmişim bidaha yapmam asla kaşar eriyince ekmek kızarınca daha sağlıksız oluyo demekki
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ketede baya yükselmişti inşallah kuzum valla ben şekerim düştüğünde bir çay kaşığı helva falan alıyorum sadece