Babydurubaby Guzelligim doktoruna bi sor bence yumurtadan sıkıntı olmaz ya şekerden olabilir kilosu önde
Guzelligim Babydurubaby ilk 3 ayda çok kilo aldım şekerden o da aldı galiba ama son 1bucuk aydır dikkat ediyordum çok az kaçamaklar tabi sizinki kadar değil geçen gittiğimde bise demedi ondan önce gittiğimde iri bi bebek demişti çok yorum yapmıyor sezeryan yapmak istediğinden galiba yediklerine dikkat et bak normal olmaz falan yok 1 hafta önde olmasını sorun etmiyorlar galiba bilmiyorm
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan sanki çok yiyoz ya diyeydin 🤦🏻♀️ dur ben 15 inde gitcem kadın doğum doktoruma sorcam 😂
Deletedmom_112 Kızlar tost yapmıştım kaşar ve tahıllı ekmek ile tost şekerimi yükseltmiş. Birinde okunuştum ekmek kızarınca glisemik değeri düşer diye bende niye işe yaramadıki var mı tost yeyip şekeri yükselen ?
Guzelligim Deletedmom_112 canm ben çok küçük dilimliyorm 4 parmağım kadar oluyo cavdar ekmeğiyle yaptim bugün yine olcemiyorm tabi ama beyaz eksi mayali ekmekle de yukselmemisti onun dilimi daha büyüktü tabi
Melike_4949 minik_kurabiyeee aslında iyi biri canım bana bir zararı yok ama pek görüşemiyoruz samimiyet kuramadık 💓
Melike_4949 minik_kurabiyeee gittim canım şimdi çıktım dozları arttırdı ve diyete dikkat et yoksa bebek tosuncuk olur daha çok dikkat edicem inşallah yarında bebek için gitsem iyi olur kaç kilo olmuş diye bakalım