Gulsahkizilkan Melike_4949 Benim dünden yoğurtlu pancar salatam ve kereviz salatam vardıı. Bide benim ki sigara böreği istiyor kaç gündür yapıyım yesin bari yazııkk. Eskiden kek börek poğaça yapardın şimdi hiç yapmıyosun diyo😅
Melike_4949 Gulsahkizilkan 😅😅😅 aynısı eşim diyor ki millet her gün kek börek poğaça yapar sen yapmıyorsun diyor dedim önceden yapıyordum şimdi yiyemiyorum canım çeker diye yapmıyorum tamam diyor yaparsam yerim çünkü
Guzelligim Babydurubaby peynir ve yumurta vok tükettim galiba evet bi hafta önde aslında 9 haftadan beri babası annesi gibi uzun olacak diyorda bilmiyorm artık bu haftadan sonra yavaşlar mi kilo almasi
Babydurubaby Guzelligim doktoruna bi sor bence yumurtadan sıkıntı olmaz ya şekerden olabilir kilosu önde
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir birdak bir bardakti galiba tam hatırlamıyorum ama size yeter bir bardak hatta bulguru yarım bardakta koyabilirsin
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay yok ben sezeryandan korkuyorum ameliyat düşüncesi beni korkutuyor birde bakıcak kimsem yok annem hasta saati belli değil düşüp bayılıyor o yüzden inşallah normal doğum sonuna kadar 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet bende korkuyorum 😂 yaa o da kötü kayınvaliden falan gelemez mi çok geçmiş olsun kuzum inşallah istediğimiz gibi gider her şey
Melike_4949 minik_kurabiyeee kayinvalidem eşimin Üvey annesi pek samimiyetimiz yok canım 😅 hamileyken bile gelmedi hiç
Melike_4949 Gulsahkizilkan ay benimki her gün çikolata muz meyve baklava sucuklu yumurta yiyor herşeyi maşallah 😅😅 boğazına düşkün bende ekmek bile yiyemiyorum 😅
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Ayy sordumm şekeri hamuru yeme dedi hocam yemiyorum zaten dedim şekerimde yükselmiyor dedim normal son günlerde olur bazen dedi 🤷♀️ Ultrasonda falan da sıkıntı çıkmayınca bişey demedim bende
minik_kurabiyeee Melike_4949 hee o zaman bir şey diyemem kuzum hakkından hayırlısı olsun o zaman🥰🥰 boşver gelmemesi daha iyi o zaman moralin bozulmaz gereksiz yere
Melike_4949 minik_kurabiyeee aslında iyi biri canım bana bir zararı yok ama pek görüşemiyoruz samimiyet kuramadık 💓
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan sanki çok yiyoz ya diyeydin 🤦🏻♀️ dur ben 15 inde gitcem kadın doğum doktoruma sorcam 😂