Gulsahkizilkan Babydurubaby Afiyet olsun yavruummm. Üzerinde ki baharatları gördüm canım kıymalı yumurta istedi bak şimdi 😅😅
Guzelligim Babydurubaby her gün yumurta yiyor musun bende yiyordum bebegin kilosu daha artar diye endişe ediyorm
Babydurubaby Guzelligim yemeye çalışıyorum doktorum zaten hiç yeme azalt demedi aksine protein çok yararlı bebek için dedi :) kilosu fazla mi şuan bebeğinizin
minik_kurabiyeee Melike_4949 aha hiç bilmediğim yerden geldi😂😂😂😂😂 tavuk sote ıspanak patlıcan yemeği falan olabilir ben et haşlama yapcam büyük ihtimalle yanına da pilav cacık
Gulsahkizilkan Melike_4949 Benim dünden yoğurtlu pancar salatam ve kereviz salatam vardıı. Bide benim ki sigara böreği istiyor kaç gündür yapıyım yesin bari yazııkk. Eskiden kek börek poğaça yapardın şimdi hiç yapmıyosun diyo😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee oo afiyet olsun canım bende fırında tavuk düşündüm ama bugün hastaneye gidicem şimdi o yüzden uğraşamam bugün 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 o zaman pratik bir şey olsun tavuk sote falan olmaz mı teşekkür ederim gel beraber olsun , 🥰
Guzelligim Babydurubaby peynir ve yumurta vok tükettim galiba evet bi hafta önde aslında 9 haftadan beri babası annesi gibi uzun olacak diyorda bilmiyorm artık bu haftadan sonra yavaşlar mi kilo almasi
minik_kurabiyeee Babydurubaby uzuuunn zamanıdır mercimek köftesi isitiyor canım ama şuan düzene girmişken yemekte istemiyorum ama çok istiyor canım bilmiyorum ne yapayım 😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay he bak bi ara canım ondan da istiyordu 😂 çok şükür o geçti ama şimdi canım o kadar mercimek köftesi isitiyor kii anlatamam ama korkumdan yiyemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ aslında bugün yapsam mı yaa az bir şey yiyem yazık günah bize😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee mercimek köftesinde un var mı unuttum 😅😅 yiyebilirsin bence Valla ben anneme dedim yapsın un helvası çok az tadımlık yiyeceğim 😅😅 gece gündüz aklımda iki gündür