Guzelligim Busraaa1014 sekerini olcenler bi dilim yiyor ben genellikle iki dilim bazen tam bugday ucuyla sıkma yapiyorm son yaptığımda yukselmiyordu ama herkeste farklı sonuçlar verebiliyo ekmek yukseltmiyo benim sekerimi ama Börek geçen 162 yapmisti
Guzelligim Babydurubaby pirincten sonra olcmustum yukselmemisti bulgurdan sonra olcmedim cogkofte disardan yediğimde yükselmişti.iclikofte yediğimde normaldi. Cigkoftede nar ekşili şoktan yükseldi galiba Artık olcmuyorm ya daha dikkat ediyorm insaAllah yoluna girer
Guzelligim Gulsahkizilkan bunlar hep 2.saatlerini olctun mu peki MasaAllah güzel çıkmış ama böyle devam eder ins
Gulsahkizilkan Guzelligim Yok ölçmedim gebelikte zaten 1.saat önemliymişş. Genelde ölçüyodum ama ölçmediimm
minik_kurabiyeee Bernaaa35 insülinden korkulacak bir şey yok ki ben 7. Haftadan beri kullanıyorum şeker daha zararlı
Bernaaa35 minik_kurabiyeee bilmiyorum beni çok korkuttular cevresekiler söyledikleri insanın piskolojisini bozuyor
Gulsahkizilkan Guzelligim Burda biri demişti gebelikte 1.saat önemli sadece diye. Hatta ben doktoruma sordum o da 1.saat önemli 2.saat başka test oluyor dedii
Nuranca Kızlar kaç saat yürüyorsunuz da bu kadar güzel düşüyor maşallah🧿 ben hala yerimde sayıyorum diyete ve yürüyüşe rağmen😔 endokrin randevuma da 10 gün var daha. Açlıklar 100-115 arası tokluklar 130 a kadar çıkıyor
Gulsahkizilkan Nuranca Benim açlıklarımda sorun yok. Tokluklarımda sorun oluyordu. İğne ve ilaç bişey kullanmıyorum dikkat ediyorum yediklerimee. Yemekten sonra 10 15 dk yürüyorum bazen gün içinde yarım saat 1 saat yürüyorum iyi geliyor
Babydurubaby Ben bugun hamburger yedim ama kasapta yapılandan zincir marka hamburgeri değil ve ekmeğini bitirmedim.124 çıktı sınırı geçmedi çok şükür 🙏🏻ilk kaçamağımdı 💕
Babydurubaby Gulsahkizilkan benim de bazen giriyor yani karnım sertleşiyor falan doktor çok yorma diyor o yüzden