Melike_4949 Deletedmom_112 ilk başta öyle bir kaç yorum gördüm aldım canım düzenli beslenince ölçmeye gerek olmaz diye düşünüyorum benim şekerimi tatlı yağlı şeyler beyaz ekmek yükseltiyor birde
Babydurubaby Ankara marka kepekli makarna haşladım sonra salçaladım, üzerine bolca yoğurt koydum 108 çıktı şekerim.Kepekli makarna deneyebilirsiniz🌸
Melike_4949 Babydurubaby canım o kadar makarna çekiyor ki markete gidip alamadim yarın alırım belki 😅🤦🏻♀️
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 yok ben bir kere denedim beceremedim 😅😅 Sek yoğurttan başka yiyemiyorum inanılmaz güzel tadıı. Kabağımı koydum şimdi pişiyor yanına cacık yapıcam yine birazda ekmek bakalım kaç olucak yazarımm
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan tamam canım ekmek 1 dilim mi ? Cacık bende işe yaramadı biliyor musun :(
Babydurubaby Gulsahkizilkan internetten mutlu resim yazın açın orda yükle diyor yükleyin aşağıda kopyala çıkıyor ordan kopyalayın buraya yapıştırın💕
2lokummannesiii Babydurubaby yukarda yazdım ama görmediniz. Doktorunuz şeker yükselince bebek çok hareket eder dedi mi