Melike_4949 Deletedmom_112 baş dönmesi birde halsizlik çok var canım uyku hali de var valla cihaza güvenmiyorum pek ama en yüksek 240 falan çıktı ilk aldığım zamanlarda şimdi 170 160 arası bakalım dün açlık verdim 105 çıktı cihazda 140 çıkıyor 😅😅 cihaza göre komaya girmem gerekiyor Allah korusun bugün yemekten bir saat sonra 164 çıktı
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ayy çok iyi yaa benim karbonhidrat aşırı fırlatıyor bi kere makarna denedim yoğurtlu 170 oldu bidaha cesaret edemiyorum :( mantıyada aşık bi insanım 😂 ne kadsr yediniz yanında ne yediniz bişey onu dengelemiş
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 yok yanında bişey yemedim valla 1 tabak yedim ne yalan söliimm 🙄 ben makarnada yemiştim yoğurtlu o da çıkarmamıştı benim şekerimi 🙄 hamburger yemiştim o çıkarmıştı ama 150 falan olmuştu 😅
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan o zaman sizin şekerinizi karbonhidrat çok etkilemiyor benimkini karbonhidrat aşırı etkiliyor. Tatlı bişey denediniz mi hiç belki oda normal çıkarır.
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 valla neye göre çıkıyor bilmiyorumm ki yaa. Mesela tavuk göğsü yemiştim çıkarmadı. Evde brownie yaptım yedim ama arkasından 1 kase yoğurt yedim çıkarmadı. Abur cuburda çok çıkarmıyor. Mesela öğle yemeği yicektim tahinli kurabiye yedim bitane 15 dk sonra yemek yedim makarma yoğurtlu ve yanında bişey daha yemiştim hatırlayamadım o zaman 169u gördüm. Peşpeşe tatlı ve yemek yiyince çıkıyor sanırım benim bide fazla yiyince
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ayy bende şaştım kaldım neye göre yükseliyor ben öyle tatlı falan hiç denemedim en fazla züber tarzı bişey ya da bitter çikolata tadımlık. Yoğırdu kendin mi yapıyorsun ?
2lokummannesiii Babydurubaby bir şey sorucam şimdi benim ikinci gebeliğim ilkine göre hem cinsiyet farklı hem de hareketlerini hissediyorum kilo da almadım 1 kilo almış sayılmam 22 haftalığım. Bugün ayrıntılı ultrason doktoru şeker var mı dedi ben hareketli demiştim o da şeker yükselince hareketli olur dedi hayır ne alaka anlamadım.
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 yok ben bir kere denedim beceremedim 😅😅 Sek yoğurttan başka yiyemiyorum inanılmaz güzel tadıı. Kabağımı koydum şimdi pişiyor yanına cacık yapıcam yine birazda ekmek bakalım kaç olucak yazarımm
Melike_4949 Deletedmom_112 ilk başta öyle bir kaç yorum gördüm aldım canım düzenli beslenince ölçmeye gerek olmaz diye düşünüyorum benim şekerimi tatlı yağlı şeyler beyaz ekmek yükseltiyor birde
Babydurubaby Ankara marka kepekli makarna haşladım sonra salçaladım, üzerine bolca yoğurt koydum 108 çıktı şekerim.Kepekli makarna deneyebilirsiniz🌸
Melike_4949 Babydurubaby canım o kadar makarna çekiyor ki markete gidip alamadim yarın alırım belki 😅🤦🏻♀️