Günaydın kızlar bir gittim geri geldim 🫠 32+4ten selamlar 🖖
Dün kontrolümüz vardı ama hiç iç açıcı şeyler duymadım yada ben mi abartıyorum bilemedim 😞 bebeğimin suyu azalmış sınırda dedi doktor oysaki ben şekerden dolayı fazla olur korkusuyla gitmiştim tam tersi oldu karın çevresi geçen ay 1 hafta öndeydi bu hafta toparlamış dedi kilomuz 1900 normal dedi ama bence az gibi şekere rağmen😏boyuda hemen hemen 2 hafta geride kalmış 30+5 uyumlu dedi ama önemli değil sende minyonsun baya bir sana çekmiştir dedi sanki kızım gelişmiyor hepsini beslenmeme bağlıyorum psikolojim bozuldu artık yemek yicem ölçüm yapmıcam dedim doktora sen bilirsin dedi 😔ilk nst’ye girdim hafif kasılmalar dışında sıkıntı yok 36da gel anesteziyle görüşüp tetkikleri sağlayalım günü verelim dedi 😌 ama nasıl geçecek bu korkuyla bilmiyorum bol su iç ve havuç suyu iç dedi şekerim var havuç suyu çok yükseltir dedim yapıcak bişey yok dedi anlamadım günde bir bardakta olsa tüket dedi ben şimdi napıyım 😣 hareketlerini kontrol et lekelenme kanama suyun gelmesi sancı olursa acil gel dedi çok korkuyorum 😏