Gulbahar47 naneliseker_ hayır hiç ölçmedim en son 19 ekimde kan almışlardı benim çok yüksek çıkmadı sınırda dedi doktor 185 di sanırım
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay inşallah kuzum bol su ve limon tüket yaa çok geçmiş olsun çok dikkat et
Melike_4949 minik_kurabiyeee sağol canım öyle yapıyorum inşallah bjr an önce geçer çubukta yok ölçmüyorum iki gündür
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa aslında gripken takip etsen daha iyi olurdu inşallah bir an önce geçer kuzum
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım valla eşim alıcak onu bekliyorum hep işi var yarın dahiliyeye gidicem inşallah o zaman alırım
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım inşallah doz ayarı için gidicem yine bebek için kontrolde gidemedim bir türlü bakalım ne zaman nasip olucak 😏😏
minik_kurabiyeee Melike_4949 hayırlısı bakalım bebek için neden gidemedin canım randevular mı sıkıntı
Guzelligim minik_kurabiyeee minik_kurabiyeee yarım yiyorum canm önce yoğurt yiyorum sonra hurmayla ceviz
Guzelligim minik_kurabiyeee elmanın yanina koyarsan olgunlaşır daha yeni mahsuldur yanlarına yoğurt veya kuruyemis tüketiyor musn
minik_kurabiyeee Guzelligim yok yemekten 2. Saat değildi kividen sonra 1 saat falandır hurma yemedim 1 tatlı kaşığı eşim verdi sadece o