Gulbahar47 naneliseker_ ay bana da diyet listesi verdi ama uyamıyorum tatlıyı çok seviyorum durduramıyırum kendimi ne yapmam gerekiyor
Melike_4949 Gulbahar47 mutlaka diyet yapmak gerekiyor bende tatlı çok seviyorum arada kaçamak oluyor tabiki ama çok yememeye çalışıyorum
minik_kurabiyeee Guzelligim Allah allah Instagram da birisi almıştı bu şekildeydi dur bulursam söyleyeceğim 😂
minik_kurabiyeee Guzelligim Bak buldum dediğim fenomen etiketlenen yerden almış fikir olabilir sanada 🥰
naneliseker_ Kızlar kaç gündür olcmuyodum misafirliğe gittik masallah dokturmusler bende 2 dilim yaş kek Poğaça recelli kurabiye yedim rus salatasi yedim 98 çıktı 🤔🥸 Aclik öğlen saat 12 idi 87 cikti
minik_kurabiyeee Guzelligim rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem 🥰 ay benim şekerim daha yeni ölçtüm 77 ye düşmüştü yarım yeşil elma yedim akşama da ezogelin çorbası içeceğim
Gulbahar47 naneliseker_ hayır hiç ölçmedim en son 19 ekimde kan almışlardı benim çok yüksek çıkmadı sınırda dedi doktor 185 di sanırım
Melike_4949 minik_kurabiyeee masallah canım bende tarhana çorbası ıspanak yemeği salata yedim ama çubuğum yok hala ölçmedim
Guzelligim minik_kurabiyeee minik_kurabiyeee yarım yiyorum canm önce yoğurt yiyorum sonra hurmayla ceviz
Babydurubaby minik_kurabiyeee kivinin yükselteceğini sanmam ama hurmadan emin olamadım çok tüketme yine de
minik_kurabiyeee Babydurubaby eşim almışta kivinin bende yükselteceğini sanmıyorum ama hurma baya yükseltebilir