minik_kurabiyeee Guzelligim bunu da bir kaç yerde gördüm ama nerede gördüm hatırlamıyorum ikea ya falan baktınız mı
Guzelligim minik_kurabiyeee ikea ya baktım.ama yoktu böyle bise Google gördüm isimsiz biri paylaşmış mobilyacılar da yaptilarabilir miyim bilmiyorm bambu ya
minik_kurabiyeee Guzelligim Allah allah Instagram da birisi almıştı bu şekildeydi dur bulursam söyleyeceğim 😂
minik_kurabiyeee Guzelligim Bak buldum dediğim fenomen etiketlenen yerden almış fikir olabilir sanada 🥰
Gulbahar47 naneliseker_ ay bana da diyet listesi verdi ama uyamıyorum tatlıyı çok seviyorum durduramıyırum kendimi ne yapmam gerekiyor
Melike_4949 Gulbahar47 mutlaka diyet yapmak gerekiyor bende tatlı çok seviyorum arada kaçamak oluyor tabiki ama çok yememeye çalışıyorum
naneliseker_ Kızlar kaç gündür olcmuyodum misafirliğe gittik masallah dokturmusler bende 2 dilim yaş kek Poğaça recelli kurabiye yedim rus salatasi yedim 98 çıktı 🤔🥸 Aclik öğlen saat 12 idi 87 cikti
minik_kurabiyeee Guzelligim rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem 🥰 ay benim şekerim daha yeni ölçtüm 77 ye düşmüştü yarım yeşil elma yedim akşama da ezogelin çorbası içeceğim