Deletedmom_112 ya ne demek canm sor cevaplarım bi kere künefe yemiştim ya o zaman olcemedim ama kesin 200 u geçmiştir yürüdüm ama düştüğünü düşünmüyorum uyumuşum dus alınca kendime geldim bi de 160 olunca hissetmiyorum ama o gün bayağı zorlanmistim bekir tok yazmisti bebeğinize de kendinize de yazık etmeyin diye glutenden uzak durun ha duramıyorum o ayrı.sikma yersem bol peynir tüketiyorum yukselmiyo o kadar dışarıda yersem ayranla.Börek yedi m geçen yoğurt ve ayransiz salatliklq falan yükseldi artık olcmuyorum babamdan kalan makine 5 senelik yanlışta olctugunu dusunuyorm artık yapmayacam insaAllah çünkü hafta ilerledikçe dusmeyecek.
Ben meyveyi yoğurdun üstüne dogruyorum önce yoğurdu tüketiyorum.babam sekeri düşmesin diye sutu sadece geceleri içerdi ben çok sut tuketmiyrm. Diğerinde yazdım mı bilmiyrom ama 6 öğün yaptığımda hamilelikten önce de diyete uydugumda 3aylik sekerim cok dusmuyordu ama 2 ogunde dustu cok şükür.gebelik sekeri cikan geleceğin diyabet hastası diyorlar ya insaAllah sonra da dikkat edecem