Deletedmom_112 2lokummannesiii ne mesela canım sütlaçta pirinç var nişasta var kazandibi olabilir aklıma o geldi
2lokummannesiii Deletedmom_112 ya kardeşim çok tatlı bir yerde çalışıyor sanırım oraya gidip orada yiyeceğim yarın. En azından tadımlık yesem bile yeter😂vücudum şekeri unuttu resmen 😂😂kazandibini aklıma soktun bak çok severim ben onu ya😂 Allahım doğuma da çok var daha ya😂
Gulsahkizilkan Tavuk göğsü kızarttım 2 3 küçük boy yedim birazda lazanya kalmıştı onu yedim yoğurt yedim 89 çıktı şekerim 🙄
Deletedmom_112 Melike_4949 benim de yükseltiyor canım makarna bol yoğurt ile yemiştim 170 çıkmıştı o kadar canım istiyorki daha korkudan yemedim
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani böyle her gün olsa yer gün yerdim😂😂😂 yani hamur işi olsun tatlı olsun aşırı severdim çikolatasız tatlısız günüm geçmezdi 😂🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende şaşırıyorum gerçekten yani o halden bu hale geldim ama bence biz kafada bitirmişiz hani ve annelik iç güdüsü bence hani yersek hem bize hem bebeğimize zararı olacağını biliyoruz etrafındakilere insanlar soruyor ya senin canın hiç mi bir şey istemiyor hiç mi aşermiyosun diyolar ama yok yani😂 çok şaşırıyorlar