Deletedmom_112 Guzelligim 2 öğün yapınca neler yiyorsun canım kahvaltı ve akşam di mi ? Ekmek tüketiyor musun peki ? Ara öğünü kaç yapıyorsun bazen benimde 3 öğün olmuyorda
Guzelligim Deletedmom_112 canm sabah ve akşam yiyorum sabah çok aç değilsem biraz geç kahvaltı yapiyorm ya da 7 gibi esim giderken biseler alıştırıp geç kahvaltı yapiyorm ekmek bazen yemiyorm yumurta salatalık domates peynir zeytin bazen tam bugdaydan bi sıkma yapiyorum bqzen kucuk ekmeklerden aliyorm tam bugdayli cavdarli karisik tost falan yapiyorm bol proteinle tüketiyorum 10bucuk 11 gibi yaptıysam 3bycuk saat sonra ara öğün yapiyorm yoğurt meyve ya da kuruyemis meyve esim 18de geliyo aksamd yemeği de onla. kahvaltıyı erken yaptıysam iki ara öğün yapiyorm bi de meyveyi direk tüketme öncesinde yoğurdu ye ondan sonra hatta bi prof şunu soyluyo ana öğünlerde meyve tüketin başka yemeğin diye şimdi bizimki gebelik sekeri ama diyabet hastalarına da çoğu dr 6 öğün onermiyo sürekli kan şekerini yükseltiyor 6 öğün babamda 6 öğün yapardı düşmezdi hiç bence çok düşüklüğü sorun değil ama pankreas i sürekli yormak sorun. Akşamları sebze yemeği veya balik falan yapiyorm haftasonu ailelerimizde ipin ucunu kaçırdığım oluyo tabi biz göçmeniz hamur işini çok severiz bi de tam bugday unu da zararlıdır diyorlar ekmek olarak badem unundan yapılan ekmekler tüketmek gerekir diğerleri hep zararli
Deletedmom_112 2lokummannesiii benimde aşırı tatlı çekiyor 4 aydır ağzıma sürmedim Allah dayanma gücü versin Allahını seven üstüme künefe atsın diye bağıracam yoksa 😂
2lokummannesiii Deletedmom_112 valla ben yarın şerbetli olmayan tatlı alıcam sanırım günde bir çatal yerim yemin ederim arada bıkkınlık geliyor.
Deletedmom_112 2lokummannesiii ne mesela canım sütlaçta pirinç var nişasta var kazandibi olabilir aklıma o geldi
glbhrr1 Kızlar patlamış mısır şekeri yükseltir mi canım çok çekti yapayım dedim ama yükseltir mi diye tedirgin oldum
2lokummannesiii Deletedmom_112 ya kardeşim çok tatlı bir yerde çalışıyor sanırım oraya gidip orada yiyeceğim yarın. En azından tadımlık yesem bile yeter😂vücudum şekeri unuttu resmen 😂😂kazandibini aklıma soktun bak çok severim ben onu ya😂 Allahım doğuma da çok var daha ya😂
Gulsahkizilkan Tavuk göğsü kızarttım 2 3 küçük boy yedim birazda lazanya kalmıştı onu yedim yoğurt yedim 89 çıktı şekerim 🙄