Melike_4949 Gulsahkizilkan aynen öyle canım bir daha tüketmem kesinlikle meyve tarçın tatlı isteğini bastırıyor gerçekten
Gulsahkizilkan Melike_4949 Evet evet tarçın çok severim bende muzun üstünede döküp yiyebilirsin yarım muzun
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Köfteleri tavada kızart biraz tereyağı koy. Ayrı bir yerde domates ve yeşil biberli sos yap. Sonra kızarttığın köftelerin içine dök iyice çeksin köfteler sosuu pişsiinnn. Sonra afiyetle miisss
Melike_4949 minik_kurabiyeee insülin novarapid bitti son 4 ünite kalmış vurdum onu 1 kalem bitti çöpe mi atıyorsun onu yoksa geri dönüşüme mi
Nuranca Guzelligim yok canım sabah uyanınca 110 kahvaltıdan sonra 123. akşam 8 den sonra hiç bişi yemiyorum, sabah 8 de kahvaltı yapıyorum. Ben de gece bişiler mi atıştırsam öyle mi denesem diyorum artık
Deletedmom_112 Guzelligim canım bu bünyeden değişiyor galiba benimde çok aç kalınca yükseliyor gece uyanıp bişeyler atıştırdığımda sabah açlığım 70 lerde oluyor çok garip 😂
Guzelligim Nuranca bende yoğurt mayaliyorm ara ogunlerimde ya meyve yoğurt ya kuruyemis meyve yiyorum