minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen şimdi diyorum tekrardan yürüyeyim 3 4 de çıksam yürüsem yeterli olur şimdi evle baya ilgilenecem o da düşürüyor anaamm bu ev işi hiç bitmiyor yaaa😂😂 yarın eşim de evde olcak onla da temizleyecegim evi😂😂😂
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee gerçekten bitmiyor bende çıkarken robot süpürgeyi çalıştırdım anneme söyledim o da siler toz alır temizlik tamam 😅😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan vallaha yaa her gün derliyoz topluyoz sabahına gene aynı 😂 benim dogumuma 1 2 hafta kala gelecek 🥲 daha çok var
Melike_4949 Babydurubaby yok yok yemedim hatta komşum haşhaşlı ekmek getirdi onuda yemedim 😅 yeşil elma küçük kesip üzerine çok az tahin ve tarçın yedim bakalım kaç cikicak tahin şekersiz diye biliyorum tarçın tatlı isteğimi götürdü
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay benide ben iki günlük yapıyorum 😅😅her gün uğraşamam genelde sebze yemeği oluyor zaten bulgur salata yoğurt vs
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya bende genelde 2 günlük falan yapıyorum ama az yapmışım dün tavuğu bide güzel olmuştu baya yendi 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee afiyet olsun canım benim bugünde köfte falan yap yada fırına sebze yemeği sür
Melike_4949 Gulsahkizilkan aynen öyle canım bir daha tüketmem kesinlikle meyve tarçın tatlı isteğini bastırıyor gerçekten
Gulsahkizilkan Melike_4949 Evet evet tarçın çok severim bende muzun üstünede döküp yiyebilirsin yarım muzun