minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim benimde dünden çorbam var ama yanına ne yapayım bilmiyorum
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bulgur şekerimi yükseltiyor yaa korkumdan yiyemiyorum ki ama dün akşam ne oldu biliyo musunn 1 buçuk kurabiye biraz üzüm yarım armut yedim ve eşimle yürüyüşe çıktık 98 çıktı 🥳🥳🥳
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet aslında güzel olabilir çok teşekkür ederim kızzz🥰 valla her gün ne pişecek derdi bitirdi beni
minik_kurabiyeee Babydurubaby maşallahh baya düşmüş seninki zaten çok yüksek değildi ama çok çok çok iyi böyle hepimizin ki düşünce o kadar mutlu oluyorum kiii🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay benide ben iki günlük yapıyorum 😅😅her gün uğraşamam genelde sebze yemeği oluyor zaten bulgur salata yoğurt vs
Melike_4949 Babydurubaby yok yok yemedim hatta komşum haşhaşlı ekmek getirdi onuda yemedim 😅 yeşil elma küçük kesip üzerine çok az tahin ve tarçın yedim bakalım kaç cikicak tahin şekersiz diye biliyorum tarçın tatlı isteğimi götürdü
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen valla oda çok yürümedik yani 15 dk falan anca yürüdük soğuktu 😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen şimdi diyorum tekrardan yürüyeyim 3 4 de çıksam yürüsem yeterli olur şimdi evle baya ilgilenecem o da düşürüyor anaamm bu ev işi hiç bitmiyor yaaa😂😂 yarın eşim de evde olcak onla da temizleyecegim evi😂😂😂
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee gerçekten bitmiyor bende çıkarken robot süpürgeyi çalıştırdım anneme söyledim o da siler toz alır temizlik tamam 😅😅
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan vallaha yaa her gün derliyoz topluyoz sabahına gene aynı 😂 benim dogumuma 1 2 hafta kala gelecek 🥲 daha çok var
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya bende genelde 2 günlük falan yapıyorum ama az yapmışım dün tavuğu bide güzel olmuştu baya yendi 😅