Babydurubaby Gulsahkizilkan toksplazmadam dolayı yani dışkısını falan temizlerken evde dikkat etmek gerekiyormuş ama tisk daha çok ilk 3 aylık dönemde sanırım kedi köpekte
Gulsahkizilkan Babydurubaby Heee şimdi anladıımmm dayımlarla yanyana oturduğum için gelip sevip gidiyorum miiss 😅😅
Melike_4949 Gulsahkizilkan evde odaları geziyorum sürekli canım birde dk başı tuvalete gidiyorum bebek baskı yapıyor 😅😅
Gulsahkizilkan Melike_4949 Sorma banada öyle 1 damla geliyor sanki 3 gündür tuvaletimi yapmamış gibi😅😅
Babydurubaby Gulsahkizilkan ya tuvalet sorunu bende de var 🙈dışarı çıkmadan giriyorum dışarıya gidiyorum hemen geliyor 😀
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet ya tuvalete gittim geldim oturdum koltuğa sanki gitmemişim gibi yine geldi 😅😅🤦🏻♀️
Gulsahkizilkan Babydurubaby Bende öyleyim yaa gece normalde asla uyanıp gitmem tuvalete ama en az 3 kere uyanıyorumm 😅😅
Ebruu06 Gulsahkizilkan benim akşam tokluğum 78 çıktı cihazda mı sıkıntı var anlamıyorum ama diyete uyuyorum
Gulsahkizilkan Ebruu06 kız ne güzel işte ama bayaa düşüükk bi anormallik olabilir eveet 🙄 Ne yedin mesela akşam
naneliseker_ Ebruu06 bnmde 88 çıktı 🤣makinaya da ihtimal veremiyorum artık sağlık ocağına gidip karşılaştırma yapacağım o zaman belli olur.
Deletedmom_112 Guzelligim canım ben mandalina portakal greyfurt erik armut kivi elma ayva ama avuç içim kadar büyükse 2 kerede
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 greyfurt hamilelikte yenebiliyormu birkaç yerde gördüm tehlikeli diyordu ama doktorumdan falan duymadım