naneliseker_ Ebruu06 yazarım cnm inşallah. Ama sorun olacağını sanmam yinede dikkat edilir stres daha zararlı bence bebeğe
Babydurubaby Gulsahkizilkan toksplazmadam dolayı yani dışkısını falan temizlerken evde dikkat etmek gerekiyormuş ama tisk daha çok ilk 3 aylık dönemde sanırım kedi köpekte
Gulsahkizilkan Babydurubaby Heee şimdi anladıımmm dayımlarla yanyana oturduğum için gelip sevip gidiyorum miiss 😅😅
Melike_4949 Gulsahkizilkan evde odaları geziyorum sürekli canım birde dk başı tuvalete gidiyorum bebek baskı yapıyor 😅😅
Gulsahkizilkan Melike_4949 Sorma banada öyle 1 damla geliyor sanki 3 gündür tuvaletimi yapmamış gibi😅😅
Babydurubaby Gulsahkizilkan ya tuvalet sorunu bende de var 🙈dışarı çıkmadan giriyorum dışarıya gidiyorum hemen geliyor 😀
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet ya tuvalete gittim geldim oturdum koltuğa sanki gitmemişim gibi yine geldi 😅😅🤦🏻♀️
Gulsahkizilkan Babydurubaby Bende öyleyim yaa gece normalde asla uyanıp gitmem tuvalete ama en az 3 kere uyanıyorumm 😅😅
Ebruu06 Gulsahkizilkan benim akşam tokluğum 78 çıktı cihazda mı sıkıntı var anlamıyorum ama diyete uyuyorum
Gulsahkizilkan Ebruu06 kız ne güzel işte ama bayaa düşüükk bi anormallik olabilir eveet 🙄 Ne yedin mesela akşam
naneliseker_ Ebruu06 bnmde 88 çıktı 🤣makinaya da ihtimal veremiyorum artık sağlık ocağına gidip karşılaştırma yapacağım o zaman belli olur.
Deletedmom_112 Guzelligim canım ben mandalina portakal greyfurt erik armut kivi elma ayva ama avuç içim kadar büyükse 2 kerede