Melike_4949 Deletedmom_112 yarın gidemeyeceğim canım Perşembe günü inşallah özelde yapicagim için param çıkmadı
Deletedmom_112 Kızlar nerde yanlış yapmış olabilirim bi bakar mısınız ? Akşam 1 dilim siyez ekmek Bi kase domates çorbası (süt ile unsuz) Yarım tabak etsiz bamya yemeği Cacık ve salata Tokluk 137 çıktı Saat toklukta 134 çıktı hareketli olmama rağmen
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 bende sabah 2 dilim hellim peyniri 1 yumurta maydanoz dereotu çeyrek ekmek ve süt bunları yedim bakıyım ne çıkıcak. Ama hellim çok tuzluydu normalde tansiyon sorunum yok ölçtüm 127/73 çıktı 13e yakın çıktı ilk defa. Akşamdan suya koyucam hellimi ve 1 dilime düşürücem şekerimide 20 dk sonra ölçücem
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet ölçmek gerekiyor canım bana doktorum öyle söyledi 2.saatte 120 nin altında olacak dedi
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 normalde 12yi geçmez hatta düşük bile çıkar 11lerde genelde. Halk ekmeğin zeytinyağlı ekmeği vardı değişik onu almıştım ama bitti. Dün tam buğday ekmeği aldım ondan yicem artık
Melike_4949 Deletedmom_112 canım sağlık ocağı sonuçları e Nabiza ne zaman düşer serbest T4 TSH ve glukoz düşmemiş 🤔
Gulsahkizilkan Babydurubaby ohh afiyet olsun ben beyaz peynir asla yiyemiyorum bu şekilde küçüklükten beri:( ya yumurtaya katıyorum ya böreğe falan öyle yiyebiliyorum
Aysedugme Ben bu süreci atlattım şükür diyet listemi paylaşıyorum belki işinize yarayan bişeyler bulursunuz 🤗