Melike_4949 Deletedmom_112 onun gibi birşey canım ama bu insülin büyük ihtimalle insüline gerek var mı yok mu diyedir bu test inşallah güzel sonuçlar alırım 🤲 insülin direnci testi imiş canım
Gulsahkizilkan Babydurubaby yapıyorum valla ne yalan sölim. Ama mesela bugün test ettim 2 3 tane galeta yedim normal kepekli falan değil biraz cips yedim 2 kare bitter çikolata yedim test etmek için 102 çıktıı. Abur cubur çok çıkarmıyor benimkini anlamadım bu işi yemek yiyimce daha çok çıkıyor
Babydurubaby Gulsahkizilkan ben hiç yapmadım yani canım tatlı isterse züber bar yulaf bar vs yedim yada yulaf lapası yaptım üzerine meyve dildim
Gulsahkizilkan Babydurubaby hee denemediniz en iyisi valla ama ben arada yapıyorum kaçamak ne yalan sölim
Melike_4949 Deletedmom_112 yarın gidemeyeceğim canım Perşembe günü inşallah özelde yapicagim için param çıkmadı
Deletedmom_112 Kızlar nerde yanlış yapmış olabilirim bi bakar mısınız ? Akşam 1 dilim siyez ekmek Bi kase domates çorbası (süt ile unsuz) Yarım tabak etsiz bamya yemeği Cacık ve salata Tokluk 137 çıktı Saat toklukta 134 çıktı hareketli olmama rağmen
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 bende sabah 2 dilim hellim peyniri 1 yumurta maydanoz dereotu çeyrek ekmek ve süt bunları yedim bakıyım ne çıkıcak. Ama hellim çok tuzluydu normalde tansiyon sorunum yok ölçtüm 127/73 çıktı 13e yakın çıktı ilk defa. Akşamdan suya koyucam hellimi ve 1 dilime düşürücem şekerimide 20 dk sonra ölçücem
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan evet ölçmek gerekiyor canım bana doktorum öyle söyledi 2.saatte 120 nin altında olacak dedi
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 normalde 12yi geçmez hatta düşük bile çıkar 11lerde genelde. Halk ekmeğin zeytinyağlı ekmeği vardı değişik onu almıştım ama bitti. Dün tam buğday ekmeği aldım ondan yicem artık