minik_kurabiyeee Melike_4949 yoo 😂 eşim geçen gün toplamıştı öylece duruyordu 1 2 tane aldım sorayım dedim 😂 şekerim iyi çok şükür bu ara
Melike_4949 Bernaaa35 açlık 185 mi emin misiniz çok yüksek 🤔🤔 ailede şeker hastalığı var mi bir gün önceden ne yediniz? Ne yerseni yiyin açlık 185 çok yüksek
Guzelligim Melike_4949 diyetisyenim demişti hepsi yükseltir cavdarla tam bugday biraz daha geç yükseltir diye
Bernaaa35 Melike_4949 evet eminim doktor da öyle söyledi 😔😔 hatırlamıyorum ne yediğimi ama tatlı yerim genelde akşamları yada geceleri
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok şükür vallaha düzene girdikçe mutlu oluyorum ama bir yandan makineler yüksek mi çıkarıyor anlamıyorum da
Bernaaa35 minik_kurabiyeee hep yediğim için büyük ihtimalle yemisimdir ama en az 8 saat yemedim öncesinde yemiştim
Gulsahkizilkan Bitiremedim bunu brokoli ve kuskus haşladım karıştırdım yoğurt ve yağ. Bide pasta yedim 5 6 çatal meyveli 🙈🙈 Yarım saat yürüyüş yaptık annemle geldim veee sonuç 98 🥰🥰🥰🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee şeker hastalığı varsa bu kadar yüksek çıkar anca gebelik şekerinde bu kadar çıkmaz ya herhalde
Melike_4949 minik_kurabiyeee bugün ölçmedim kafam rahat 😅 gerçekten yok yüksek çıktı yok şöyle böyle hep stres 🙄
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee kesinlikle yürüyüş yürüyüş yürüyüş yanii dengeliyor bayaa. Bide bak geçen gün nar sormuştun yaa arkadaşın diyet listesinde nar ekşisi kesinlikle yeme yazıyor acaba narda çıkarır mı şekeri bilemedim