minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan hayır yani akşam 84 çıktı 2 sefer ölçtüm emin olmak için yedigimde de bir sey yok anlamadım valla
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet akşam öğlen açlığı daha düşük oluyor doz artırdılar bakalım ne olucak bu akşamda hiçbir şey yemeden denicem birde bir gün önce yediğimiz şeyler ertesi günü etkiler mi ?
Babydurubaby Gulsahkizilkan birşey soracağım senin de karnında sertleşme oluyır mu ara ara bebek toplanıyor gibi?
Gulsahkizilkan Melike_4949 Etkilemez diye biliyorum. 8 saat aç kalman yeterli oluyor sanırım en son kaçta yiyosun ki sen
Melike_4949 Gulsahkizilkan 9 dan sonra ara öğün var 10.30 da ama yapmıyorum , bazen süt içiyorum yada ayran
Melike_4949 Gulsahkizilkan bende bu akşam öyle deniyim bakalım insülin kullaninca şekerim çok düşer diye korkuyorum
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet oluyor doktorum geçen hafta kendi söyledii toplanma olucak ağrıların olucak normal korkma dedii
Melike_4949 Gulsahkizilkan tokluk 1 .saat 124 çıktı canım sabahları açlık hiç düşmüyor gibi doktorda birşey demedi ki 🙄
Gulsahkizilkan Babydurubaby Yaaaa o kadar rahatsız ediyor mu ki🙄 Benim şuan öyle rahatsız etmiyor çok
2lokummannesiii Babydurubaby kaç haftalık oldun canım. İlk gebelikten deneyimlerimi söyleyeyim. Yalancı kasılmalar olabilir. Sadece hareketlerine dikkat et.