Gulsahkizilkan Babydurubaby aynıyız nerdeyseee 32+6 :) yarın 33 oluyorum kavuşmamıza 5 hafta kalıyoor 🤲
December Babydurubaby merhaba konuyla alakasız ama bebeğiniz kac kilo? Sizinle aynı haftada olduğum icin merak ettim. Benim bebeğim 1800 gr doktor kilosu biraz düşük dedi endiseleniyorum. Şekerim çıktığı için bazı şeyleri kesmek zorunda kaldım ondan dolayı mı kilosu düştü acaba diyorum kafam cok karıştı.
Deletedmom_112 Babydurubaby yaaa ben uzun süredir karbonhidrat almıyodum her türlü ekmek nohut kuru fasulye bulgur şekerimi fırlattı diye. Günlük 3 dilim mi tüketceğiz ? Nasıl dengeleyeceğim hiç yemiyodum ben :(
Babydurubaby Deletedmom_112 kaç dilim olacağını diyetisyeniniz bilir ama bence cihazınızı aşıp bi kontrol ettirin hastanede
minik_kurabiyeee Babydurubaby çok şükür evet biliyorum vücudumuzun karbonhidrata da ihtiyacı var ama miktarı fazla olan şeyleri yediğim zaman ister istemez yükseliyor maalesef ney yükseltiyor peki geçen gün bulgur pilavı yanında ayran tükettim direk yükseltti şekerimi yine aynı şekilde bir ıspanak çorbasının içerisine çok az miktarda koydum yanında yoğurt tükettim yine aynı şekilde yükseltti yani ne yiyeceğimi şaşırdım artık
Deletedmom_112 Babydurubaby ettirdim canım kontrol 2 cihazım vardı 2 ayrı hastanede kontrol ettim bence ben bi yerde yanlış yapıyorum daha yolun başında okduğum için tam bilmiyorum galiba ekmek tüketince cacığı deneyeceğim mesela ekmeği dengeleyen bişey vardır heralde yani
Babydurubaby Mesela bana basmati pirinçten pilav yapabilirsin dedi doktorum.Ama ben bu süreçte hiç kaçamak yapmadım doktoruma da söyledim belli zaten yapsan anlardım dedi.Ben içeriği temiz şeyler tüketmeye çalışıyorum kaçamak yapmadan nefsimi köreltiyorum
Babydurubaby Deletedmom_112 her öğümüzde mutlaka yoğurt yada salata yememiz gerek zaten 💕ben mesela bugün kuru fasülye yaptım yanına brokoli salatası yaptım ve birkaç kaşık yoğurt yerim ekmek yemeyi düşünmüyorum
Deletedmom_112 Babydurubaby yedikten sonra ölçünce yazar mısınız çok merak ettim dün ben kuru fasulye ve yoğurt yedim 140 çıktı da. Acaba hem yoğurt hem salata mı tüketceğiz ?
2lokummannesiii Deletedmom_112 canım şekerin sanırım ekmeği kabul etmiyor. Yemekten 15 dk sonra 15-20 dk yürüyüş yapıp ölçüm yap bir de. Hareket ediyor musun? Haftaların geçtikçe daha da yükselir az bir şeyden insülin verirler gibi.
Babydurubaby Deletedmom_112 2 tabak kurufasulye yedim yanında haşlama brokoli ve 2 kaşık yoğurt yedim.106 çıktı şuan ölçtüm ama ekmek yemedim
Deletedmom_112 2lokummannesiii hareket çok edemiyorum ilerleyen haftalarda yükselirse banada öyle yaparlar gibi geliyor bende anlamadım nası bi şeker bu ekmeğe bu kadar tepki gösteriyor
Deletedmom_112 Babydurubaby benim akşam açlığım o çıkar 😂 maşallah gayet iyi bence sizden silinmiş olabilir şeker hiç yükseldiğine denk gelmediyseniz bence yok
Gulsahkizilkan Babydurubaby Çoookkk iyi çıkmıışşş. Bende dün ki menü ile aynı yedim bakıyım ne çıkıcak yarım saat sonra ölçücem
Melike_4949 Deletedmom_112 anladım canım bende yarın insülin açlık testi yaptırcam sonra bakalım ne dicekler birde kontrol için doktor 10 gün sonra gel dedi pazara denk geliyor pazartesi mi gidicem yani 🤔