Deletedmom_112 Gulsahkizilkan tamam canım sağolasın inşallah hep böyle devam eder ben akşam kuru fasulye yedim yanında yoğurt yedim dengelesin diye ona rağmen yükseltti şekerimi bende öyle deneyeyim bakalım
Deletedmom_112 Arkadaşlar süt ürünlerini light mı tüketiyorsunuz ben yoğurt süt peyir her şeyi light aldım ama bi farkını göremedim siz nasıl tüketiyorsunuz ?
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 merhaba öğlen 4 adet haşlamalık içli köfte üzerine de yağ yakıp döktüm 1 kase cacık yedim 121 çıktı şekerim 🙃🙃
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan yaaa maşallah çok iyi içli köfteyi kendiniz mi yaptınız ben onu yapamamki hazırlarla denesem olur muki ?
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ama sabah yarım ekmekten az tost yedim süt içtim hemen 142 oldu sanırım cacık etkili oluyor burda diye düşünüyorumm 🤓
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Bilmiyorum ki teyzemin kayınvalidesi yapmıştı buzluğa koyuyoruz ordan çıkarıp yapıyoruzz 🥲
Babydurubaby minik_kurabiyeee şimdi doktor kontrolünden çıktım şükür bi problem yok. Karbonhidratsız kalma günlük alman gereken karbonhidratı al dedi.Bilginiz olsun diye size de yazmak istedim asıl şekerimizi yükselten karbonhidrat değil
Deletedmom_112 Babydurubaby yaaa ben uzun süredir karbonhidrat almıyodum her türlü ekmek nohut kuru fasulye bulgur şekerimi fırlattı diye. Günlük 3 dilim mi tüketceğiz ? Nasıl dengeleyeceğim hiç yemiyodum ben :(
minik_kurabiyeee Babydurubaby çok şükür evet biliyorum vücudumuzun karbonhidrata da ihtiyacı var ama miktarı fazla olan şeyleri yediğim zaman ister istemez yükseliyor maalesef ney yükseltiyor peki geçen gün bulgur pilavı yanında ayran tükettim direk yükseltti şekerimi yine aynı şekilde bir ıspanak çorbasının içerisine çok az miktarda koydum yanında yoğurt tükettim yine aynı şekilde yükseltti yani ne yiyeceğimi şaşırdım artık
Gulsahkizilkan Babydurubaby aynıyız nerdeyseee 32+6 :) yarın 33 oluyorum kavuşmamıza 5 hafta kalıyoor 🤲
December Babydurubaby merhaba konuyla alakasız ama bebeğiniz kac kilo? Sizinle aynı haftada olduğum icin merak ettim. Benim bebeğim 1800 gr doktor kilosu biraz düşük dedi endiseleniyorum. Şekerim çıktığı için bazı şeyleri kesmek zorunda kaldım ondan dolayı mı kilosu düştü acaba diyorum kafam cok karıştı.
Babydurubaby Deletedmom_112 kaç dilim olacağını diyetisyeniniz bilir ama bence cihazınızı aşıp bi kontrol ettirin hastanede
Deletedmom_112 Babydurubaby ettirdim canım kontrol 2 cihazım vardı 2 ayrı hastanede kontrol ettim bence ben bi yerde yanlış yapıyorum daha yolun başında okduğum için tam bilmiyorum galiba ekmek tüketince cacığı deneyeceğim mesela ekmeği dengeleyen bişey vardır heralde yani
Babydurubaby Mesela bana basmati pirinçten pilav yapabilirsin dedi doktorum.Ama ben bu süreçte hiç kaçamak yapmadım doktoruma da söyledim belli zaten yapsan anlardım dedi.Ben içeriği temiz şeyler tüketmeye çalışıyorum kaçamak yapmadan nefsimi köreltiyorum