minik_kurabiyeee Sevgisss yaa gerçekten miii 😅 ben ilk başlarda çok verdim 9 kilo verdim tam şuan 2 kiloda sabitim bakalım ben kaç kilo ile kapatacam merak ediyorum 😅 bide kilo takıntım var benim asla aşırı kilo alamam rahatsız oluyorum kilo alınca
Sevgisss minik_kurabiyeee evet 🙈bende su içse yarayan tayfadayım hayatım boyunca dikkat etmek zorundayım hep bir döngü ver al ver al hamilede kalınca biraz saldım haliyle hemen aldım inşallah almayacağım daha fazla olduğum kilolara gelmek için çok bedeller ödedim 😂
minik_kurabiyeee Sevgisss ben üniveriste hastanesi takipliyim ordaki kendi doktorum özel ve aynı hastanede yapılacak şuan ama kendi doktorumun muayene günü değil orda özel doktolardan veye normal polikliniktekilere gösterebilirim değil mı
minik_kurabiyeee Sevgisss ben zor kilo alırım 😅😅 2 kilo alana kadar canım çıktı 😂 evet zor oluyor öyle yaa inşallah daha fazla almazsin😂
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Ben whatsapptan atmıştım doktorumaa. Zaten çeken doktorda söylüyor herşeyii bir sorunum çıkmadı çok şüküür seninde umarım herşeyin çok iyidiirr 🤲
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay numarası yok ki bende yaa öyle mi zaten ikili taramada da aynı ultrason yapmislardi ordaki de her şeyi söylemişti normal falan diye çok şükür 🤲🏻 inşallah yaa aslında içim rahat ama bi acaba mı ister istemez diyor insan yani
Sevgisss Gulsahkizilkan ya ben bide ne sorucam ben daha hiç hazırlık yapmadım 2. Çocuk rahatlığı diyorlar da öyle değil aslında 😂 bana hala çok varmış zaman geçmiyor gibi geldiği için sen yaptın mı tüm hazırlığını 😂
minik_kurabiyeee Sevgisss aynen öyle o şekilde yapayım o zaman kasımın 15 inde de randevum var kendi doktoruma o zaman mı götüreyim yoksa yarın hastanede yarın mı götüreyim
Sevgisss minik_kurabiyeee canım bir doktor görüşü al zaten yapan doktorda söylüyor gerekenleri çok sıkma kendini eğer kafana takılacak allah göstermesin aksi bir durum söylenmezse randevunda götürürsün ben öyle yapıyorum ☺️
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok haklısın canım öğlen akşam yemeğinde yemicem ekmek çok yükseltiyor gerçekten 😢
Gulsahkizilkan Sevgisss Kız yaptım tabii ama çantam hazır değil 😅 Onu bu hafta halledicem yarın 35 haftalık oluyor artık 🙄🙄