minik_kurabiyeee Melike_4949 aa bende yarın gideceğim büyük ihtimalle salı günü de ayrıntılı ultrasona gireceğim 😅
Deletedmom_112 Melike_4949 benimde açlığım genelde hep yüksek canım şimdide kocama uydum yarım simit yedim 155 çıktı ayran içtim düşüremedim
Melike_4949 Deletedmom_112 ben bugün küçük bir parça ıspanaklı börek yedim ara öğünde sonra yürüdüm tabi baya açlık öğlen 93 çıktı bir tek sabahları yüksek çıkıyor 🤔
Deletedmom_112 Melike_4949 sabah belkide çok aç kaldığımız içinde olabilir aşıro açlıktanda yükselitmiş sabahı bende ayarlaymıyorum açta kalsam tokta olsam değişiyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 bencede yaaa aşırı saçma çıkarıyor zaten kendi bünyemi biliyorum neye nasıl tepki verdiğini
Ponduk Babydurubaby yulaf lapasi benim sekerimi asiri cikariyordi 160 lara falan dikkatli olun yinede
minik_kurabiyeee Sabah kahvaltıdan sonra kalktım evi derledim topladım hiç oturmadim bu saate kadar detaylı temizlik yapıyorum elim ayağım titriyor şuan mesela
Melike_4949 Öğlen açlık 93 tokluk 129 ekmek yemeyince ve yürüyüş yapınca düşük çıkıyor sadece sabah açlık yüksek oda insülin yeterli değil demmekki