Deletedmom_112 şöyle ki. İlk gebelikte şeker yüklemesi yaptırdım o zaman sınırın bir tık üzerinde çıktı ve diyet yaptım. Sonra normal düzene yavaştan döndüm bir gün tesadüfen ölçtüm ve tokluğum yüksek geldi çikolata yemiştim abartmıştım. Doktora gittim apar topar ve üç aylık geçmişime baktı normal dedi. Normale dönmüş süt için ye dedi. Ara ara ölçtüm ve normaldi. Şimdiki gebeliğimde de ara ara ölçtüm toklukta sıkıntı oluyordu köy ekmeği yiyince ekşi mayalı. Sonra bulantılarım hafifleyince diyete başladım tekrar. Şimdi açlık ölçtüğüm dönemde 90-91 çıkıyordu toklukta bir sahah mandalin yemiştim kahvaltı yanında. 130 çıkmıştı. Normal beslenince 110-120 civarı çıkıyor. Akşam da aynı. O yüzden ölçmüyorum bebeğin ultrason durumu da gösteriyor şekerin dengede olup olmadığını zaten. Doktorum dikkat ettiğin sürece korkma dedi. Ben panik atak hastayım iyice kafaya takmayayım diye ölçmüyorum yoksa ölçmektem delik deşik ederim ellerimi😂😂 bol su kefir süt ayran yoğurttan bıktım ama mecbur tüketiyorum. 😂 sizin nasıl ölçüyor musunuz? O kadar isterdim ki şeker derdi olmadan abartmadan her şeyi yemeyi😔