Slc minik_kurabiyeee dikat et kimse senden değerli değil valla eşin bile değil senin ustune titresnler strres yapma güzel düşün sen anne olcaksn
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan etrafınızda cihazı olan varsa bikaç tane ile aynı anda aynı kan ile ölçüm yapıp bakın yada bikaç farklı yerde ölçtürün.
Deletedmom_112 2lokummannesiii benim doktorum tarçın kullanabilirsin dedi uzun süredirde kullanıyodum şekerimi aşırı dengeliyor. Bide siz sorun bakalım ne diyecek ?
2lokummannesiii Deletedmom_112 ben bu gebeliğimde gitmedim diyetisyene. Çünkü diyetle ilgili uzman oldum artık ilk gebeliğimde araştırmaktan. Ama meyve sonrası içtiğim süte az da olsa koyarım ben devam ederim yani.
Serendipty Keşke şeker diye bir hastalık olmasa koca dünyada bi bu kalmıştı ya uğraşmadığımız. Çikolata havuzuna girmek, her gün bisküvğ yemek istiyorum. Gözleme atın üstüme
2lokummannesiii Serendipty ben ilk gebeliğimde daha sabırlı ve iradeliydim. Şimdi bu gebeliğim ciddi bulantılı geçti resmen şekerli olan her şeyden tiksinmiştim. Ama şuan canım aşırı istiyor. İşin garibi yediğimde de bir kaşık alsam yetiyor çünkü vücudum resmen şekeri unutmuş durumda. Aşırı şekerli geliyor yiyemiyorum da.
tambirleydi Serendipty ben de böyle hissediyorum ağlamağım geliyor . Bazen kendimi tutamayıp yiyorum Allah affetsin
glbhrr1 ![https://mutluresim.com/images/2023/10/08/nJFfiu.jpg](https://) Bugün ki kahvaltım😊 Hergün dikkat etmeme rağmen yüksek çıkıyor hala 😢🤦♀️
Babydurubaby Sadece nohut unu kullanıyorum normal un yok ve çok lezzetli oluyır sabahları deneyebilirsiniz🌸
Deletedmom_112 Babydurubaby nohıt unu şekeri yükseltmiyor mu aman Allahım ilk defa börek tarzı bişi yemiş olcam enfes gözüküyor. Nohut unu süt yumurta kabartma tozu susam çörek otu di mi ? Tavada mı pişirdiniz ?
Babydurubaby Deletedmom_112 Sadece nohuttan yapılıyor bu un başka hiç bişey yok nohut bakliyatı gibi düşünün benim yükseltmedi bi deneyin derim :)
Babydurubaby Deletedmom_112 2 yumurta bir tepeleme kaşık yoğurdun koyu kıvamından koyup iyice çırpıyorum.1 çay kaşığı karbonat koyuyorum onu aktif etmesi için de birkaç damla sirke koyuyorum.yeniden çırpıyorum.1 yemek kaşığı zeytinyağı bir çay kaşığı tuz ekliyorum.içine ben dereotu da doğradım o isteğe göre doğramasanız da olur.sonra nohut unu ekledim göz kararı 3-5 yemek kaşığı kıvamı tam kek kıvamında olsun.küçük tavamı yağladım biraz ısıttım ocakta sonra karışımın yarısını döktüm arasına kaşar koydum üstüne kalan yarısını döktüm.kısık ateşte önlü arkalı pişirdim.tabi ki hepsini tek öğünde yemiyorum 2 parça falan yetiyor ve çok tutuyor:) Bence malzemelerde zararlı bişey yok denemek istetseniz bi deneyin şekerinize bakin yükseltmezse ona göre porsiyon ayarlarsınız :)
Babydurubaby Ben 3 dilim bundan , 2 salatalık 3 zeytin ve 1 parça peynir yedim 108 çoktı şekerim şimdi ölçtüm🌸